aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παιχνίδια με ξεκάθαρα φαβορί

Με τρεις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν σήμερα θα πραγματοποιηθεί η 15η αγωνιστική του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Κεραυνός θα ταξιδέψει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα (17:00), που βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα. Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν να διατηρήσουν τις διαφορές τους από την 2η θέση, σε ένα παιχνίδι που φαντάζουν ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Στο Αυγόρου, το Παραλίμνι θα φιλοξενήσει την Πετρολίνα ΑΕΚ (17:00). Οι «βυσσινί» φέτος αποτελούν την έκπληξη του πρωταθλήματος και είναι σίγουρο πως θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη λαρνακιώτικη ομάδα. Η ΑΕΚ, που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχει τον πρώτο λόγο για το ροζ φύλλο αγώνα.

Τέλος, στο Λευκόθεο ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχτεί την ΕΘΑ (19:00). Οι γαλαζοκίτρινοι είναι το φαβορί για το θετικό αποτέλεσμα και θέλουν να αυξήσουν τις διαφορές από την 4η θέση, ενώ οι κιτρινόμαυροι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ