aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Πάφος ΟΠΑΠ 3x3»: Θεαματικοί αγώνες την πρώτη μέρα

«Πάφος ΟΠΑΠ 3×3»: Θεαματικοί αγώνες την πρώτη μέρα

Πλούσιο θέαμα προσέφερε από την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του το «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3», με καλαθοσφαιριστές από όλη την Κύπρο να δίνουν το παρών τους μπροστά από το Μεσαιωνικό Κάστρο.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο “Πάφος ΟΠΑΠ 3×3” και παρακολούθησε από τις κερκίδες που στήθηκαν για την διοργάνωση, τις… μονομαχίες των καλαθοσφαιριστών, που ήθελαν να πάρουν την πρόκριση για να αγωνιστούν την Κυριακή (5/6) στην επόμενη φάση.

Το Σάββατο (4/6) πραγματοποιήθηκαν αγώνες μόνο στην κατηγορία των Ανδρών, ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια και στις κατηγορίες άνδρες κάτω των 16 ετών και γυναίκες.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3» στην κατηγορία των Ανδρών εξασφάλισαν οι: Limassol 3on3, Big Three, Talento Sports Academy, Γατόνια, The 3 Basketeers, Mploum Brothers, Beasts και Cadamesa.

Πέραν των αγώνων, την Κυριακή (5/6) θα υπάρξει πλούσιο πρόγραμμα, με χορογραφίες από την σχολή χορού Studio Eight, ενώ το “Πάφος ΟΠΑΠ 3×3” θα ντυθεί μουσικά καθ’ όλη την διάρκεια του από DJ.

Ολόκληρη η πρώτη ημέρα του “Πάφος ΟΠΑΠ 3×3” μεταδόθηκε ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy, σε μία παραγωγή από τον Alfa Sports TV. Ζωντανά θα μεταδοθεί και η δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης.

Το «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3» συνδιοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον Δήμο Πάφου, την ΟΠΑΠ Κύπρου και τον ΑΠΟΠ Πάφου. Στους αθλητές του 3×3 δίνει φτερά το Red Bull Energy Drink.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι Anastasiou Awards, Presse Café, Akti Beach Village Resort και LEGEA. Χορηγός  επικοινωνίας η ιστοσελίδα Balla.com.cy και χορηγοί μετάδοσης οι ιστοσελίδες AlfaSports.TV και CyprusBasket.net.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ