aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Πάφος ΟΠΑΠ 3x3»: Συναρπαστικό θέαμα και πλούσιο θεάμα

«Πάφος ΟΠΑΠ 3×3»: Συναρπαστικό θέαμα και πλούσιο θεάμα

Σε πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη ημέρα του «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3», με συναρπαστικούς αγώνες και πλούσιο θέαμα από τις ομάδες και τους καλαθοσφαιριστές.

Κατά την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης (5/6) πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια για την προημιτελική, ημιτελική και τελική φάση στην κατηγορία των Ανδρών, αφού οι αναμετρήσεις για την προκριματική φάση πραγματοποιήθηκαν μία ημέρα προηγουμένως.

Παράλληλα, διεξήχθησαν αγώνες στην κατηγορία των Γυναικών και των Ανδρών κάτω των 16 ετών, ενώ οι καλαθοσφαιριστές της ΟΠΑΚ Κύπρου τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση, πραγματοποιώντας αγώνες σε τροχοκάθισμα.

Κατά την διάρκεια του διημέρου χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν μπροστά από το Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου και παρακολούθησαν από κοντά τις εντυπωσιακές αναμετρήσεις, με τους αθλητές να τα δίνουν όλα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Όλη η διοργάνωση του «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3» μεταδόθηκε ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

Το «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3» συνδιοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον Δήμο Πάφου, την ΟΠΑΠ Κύπρου και τον ΑΠΟΠ Πάφου. Στους αθλητές του 3×3 έδωσε φτερά το Red Bull Energy Drink. Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν οι Anastasiou Awards, Presse Café, Akti Beach Village Resort και LEGEA. Χορηγός  επικοινωνίας ήταν η ιστοσελίδα Balla.com.cy και χορηγοί μετάδοσης οι ιστοσελίδες AlfaSports.TV και CyprusBasket.net.

Οι νικητές: Στην κατηγορία των Ανδρών προκρίθηκαν στην Ημιτελική Φάση τα ζευγάρια Cadamesa-Γατόνια και Talento Sports Academy-Limassol 3on3. Στον τελικό προκρίθηκαν οι ομάδες Γατόνια και Limassol 3on3. Με την ολοκλήρωση του αγώνα η Limassol 3on3 πήρε την νίκη με τελικό σκορ 21-12, κατακτώντας την πρώτη θέση.

Για την κατηγορία των γυναικών προκρίθηκαν στην τελική φάση οι ομάδες Moufflons Camp και Old School με την πρώτη να επικρατεί στον μεγάλο τελικό με 16-12. Όσο αφορά στην τρίτη κατηγορία, αυτή των ανδρών κάτω των 16 ετών στον τελικό προκρίθηκαν οι ομάδες The Snales και Supermen με την δεύτερη να φεύγει νικήτρια με τελικό σκορ 11-5.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ