aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πάει στην ΚΟΚ το ερασιτεχνικό;

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μετά τα όσα έγιναν (αλλαγή πρωταθλητή, κατόπιν απόφασης της οργανωτικής επιτροπής) με το που είχε ολοκληρωθεί το ερασιτεχνικό καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα Λευκωσίας, φαίνεται ότι στο… χορό θα μπει και η Κυπριακή Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας.

Όπως πληροφορούμαστε από έγκυρες πηγές, ο σύνδεσμος κριτών καλαθόσφαιρας, έστειλε επιστολή προς την οργανωτική επιτροπή του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Λευκωσίας, στην οποία της γνωστοποιεί ότι ο σύνδεσμος δεν θα μπορεί στο μέλλον, να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αν η επιτροπή δεν εξασφαλίσει άδεια από την ίδια την ΚΟΚ!

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές, την ίδια στάση αναμένεται να κρατήσει και ο σύνδεσμος διαιτητών καλαθόσφαιρας! Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η καλαθοσφαιρική αρχή του τόπου, φαίνεται ότι θα θέσει τη διεξαγωγή του εν λόγω πρωταθλήματος υπό τη δική της ευθύνη και βάση αυτού, να τηρούνται οι ανάλογοι κανονισμοί.

Πάντως θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον. Είναι αρκετός ο κόσμος που πάει και το παρακολουθεί, αλλά το πιο σημαντικό, είναι ότι μόνο στο χώρο της Λευκωσίας, υπάρχουν τρεις κατηγορίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ