aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠάει για «μπαμ» με Κωνσταντινίδη το Ρέθυμνο!

Πάει για «μπαμ» με Κωνσταντινίδη το Ρέθυμνο!

Σύμφωνα με την Ελληνική ιστοσελίδα superbasket.gr o Θανάσης Σκουρτόπουλος αποτελεί ήδη παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου και οι διοικούντες την ΚΑΕ είναι έτοιμοι να καταλήξουν στον διάδοχό του. Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι Κώστας Φλεβαράκης και Τόνυ Κωνσταντινίδης!

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Δύο καταξιωμένοι προπονητές διεκδικούν τη διαδοχή του κρητικού πάγκου και ο Κωστής Ζομπανάκης καλείται να πάρει αποφάσεις. Ο τεχνικός των Τρικάλων βρίσκεται πάρα πολύ κοντά, καθώς πληροί τις προδιαγραφές που υπάρχουν με τη μεγάλη του ικανότητα και την εμπειρία του, όμως ο Κύπριος προπονητής ενδιαφέρει έντονα τους Ρεθυμνιώτες.

Ο Φλεβαράκης βρέθηκε τα τελευταία χρόνια στην τεχνική ηγεσία των Τρικάλων, σώζοντας την ομάδα με μικρό μπάτζετ, ενώ έχει κοουτσάρει μεταξύ άλλων τον ΠΑΟΚ, τον Πανελλήνιο, τον Μακεδονικό, την ΑΕΚ, τον Ηλυσιακό, τη σουηδική Ακροπόλ, την γερμανική Μπράουνσβάιχ, τον Κεραυνό Στροβόλου και την πολωνική Πόλπακ.

Ο Κωνσταντινίδης σάρωσε τους τίτλους στην Κύπρο με την ΕΘΑ και τον ΑΠΟΕΛ, ενώ πέρυσι έφτασε στο Final Four του Eurochallenge με τη ρουμανική Ροβινάρι. Πλέον, βρίσκεται στο Κόσοβο και στην Σιγκάλ Πρίστινα, με την οποία κατέκτησε τη Βαλκανική Λίγκα και το Κύπελλο Κοσόβου, ενώ χρειάζεται μία νίκη απέναντι στην ισχυρή Χένα για να κάνει το τριπλ κράουν! Παράλληλα, ανέλαβε ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αλβανίας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ