aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΟΠΑΠ Basket League/5η αγωνιστική: Τοπικά ντέρμπι σε Λευκωσία και Λεμεσό

ΟΠΑΠ Basket League/5η αγωνιστική: Τοπικά ντέρμπι σε Λευκωσία και Λεμεσό

Δύο παιχνίδια σήμερα και άλλα δύο αύριο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League.

Πρώτο χρονικά είναι το παιχνίδι στο Λευκόθεο, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται την ΕΑΣ Ομόνοια, σε μία αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Cytavision. Το Σάββατο θα γίνει, επίσης, ο αγώνας ανάμεσα στον Κεραυνό και την ΕΘΑ στην αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας» και θα αρχίσει στις 19:00.

Η συνέχεια θα δοθεί αύριο, στις 17:00. Η Πετρολίνα ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΠ στο αθλητικό κέντρο «Κίτιον». Η 5η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων της Λεμεσού, Απόλλωνα και ΑΕΛ. Το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα του Απόλλωνα, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη CBF TV.

Ρεπό σε αυτή την αγωνιστική έχει η πρωτοπόρος Remedica ΕΝΠ, η οποία με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια είναι η μοναδική αήττητη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ