aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟΠΑΠ All Star Day: Νίκη των Αμερικανών, ρεκόρ Γκίνες οι Dunking D (pics)

ΟΠΑΠ All Star Day: Νίκη των Αμερικανών, ρεκόρ Γκίνες οι Dunking D (pics)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά το ΟΠΑΠ All Star Day «Παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», στην παρουσία πέραν των 4.500 θεατών, οι οποίοι παρακολούθησαν το μοναδικό θέαμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα των Κυπρίων – Ευρωπαίων ξεκίνησε πιο δυνατά και πήρε προβάδισμα με 21-15 στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι Αμερικανοί – Rest of the World μείωσαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου σε 36-33, ενώ με το τέλος της τρίτης περιόδου ήταν μπροστά στο σκορ με 56-44. Με την ολοκλήρωση του αγώνα η ομάδα του Δημήτρη Κουστένη πήρε τη νίκη με 66-44.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 36-33, 44-56, 44-66.

Κύπρος – Ευρώπη (Λίνος Γαβριήλ): Μάρκου 3 (1), Μιχαήλ 2, Θωμά, Χρίστου 7 (1), Πιττάκας, Σιζόπουλος 8 (2), Πέτροβιτς 6, Κορωνίδης, Κασκίρης 4, Κουμής 6, Λοϊζίδης 4, Τρισόκκας 4.

Αμερικανοί – Rest of the World (Δημήτρης Κουστένης): Μπαρνς 8, Μπάσεϊ 8, Έσο 10, Ο’Μπράιεν 6, Ράιτ 7, Τόμας, Τζάρβις 9, Ρέινς 2, Χάρρις 6, Μπερνατόφσκι, Μόμπλεϊ 6, Αμπουκάρ 4.

Πραγματοποιήθηκε επίσης διαγωνισμός τριπόντων, με τον Άρη Κορωνίδη και τον Ανδρέα Σιζόπουλο να πηγαίνουν στον τελικό, και τον πρώτο να βγαίνει νικητής. Πέραν του αγωνιστικού μέρους της βραδιάς, πλούσιες ήταν οι εκπλήξεις που παρακολούθησε ο κόσμος που βρέθηκε στο στάδιο, με την παρουσία των σχολών χορού «Fimi» και «Rebel Dancers», αλλά και με το εκπληκτικό πρόγραμμα που παρουσίασαν οι Dunking D με τα ακροβατικά τους.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του ΟΠΑΠ All Star Day, οι Dunking D κατάφεραν και μπήκαν στο Ρεκόρ Γκίνες με κάρφωμα με περιστροφή, μετά από άλμα άνω των 3 μέτρων και 55 εκατοστών! Ο κόσμος παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια των Dunking D, οι οποίοι με την ολοκλήρωση της βραδιάς έγραψαν το όνομά τους στα παγκόσμια ρεκόρ. Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο ρεκόρ υπήρχε από το 2009 και καταγράφηκε σε αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς για το ΝΒΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ