aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΌμορφες μπασκετικές στιγμές στη Λάρνακα

Όμορφες μπασκετικές στιγμές στη Λάρνακα

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Λάρνακα θα φιλοξενήσει την μεγάλη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού, το «ΟΠΑΠ 3×3». Όπως και την περσινή χρονιά, έτσι και φέτος, η πόλη του Ζήνωνα αναμένεται να «αγκαλιάσει» την διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 9 και 19 Ιουλίου στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Φοινικούδων.

Το θέαμα για ακόμα μία φορά αναμένεται να είναι πλούσιο και χορταστικό. Καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες από όλη την Κύπρο θα βρεθούν στην Λάρνακα, με στόχο την πρώτη θέση στην διοργάνωση.

Άλλωστε είναι γνωστό πως θα ισχύσει ειδική βαθμολογία και από τις τρεις διοργανώσεις του «ΟΠΑΠ 3×3» σε Λάρνακα, Πάφο και Πρωταρά, με την ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογία να ταξιδεύει την νέα περίοδο στο εξωτερικό για να αντιπροσωπεύσει την Κύπρο σε διεθνείς αγώνες. Κάτι το οποίο θα συμβεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3» θα υπάρξει για πρώτη φορά κατηγορία Ανδρών κάτω των 14 ετών. Οι αγώνες στην συγκεκριμένη κατηγορία θα πραγματοποιηθούν τα πρωινά του Σαββατοκύριακου 9 και 10 Ιουλίου.

Το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3» συνδιοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Δήμο Λάρνακας και το σωματείο Ζήνωνας. Στους αθλητές του 3×3 δίνει φτερά το Red Bull Energy Drink. Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι Anastasiou Awards, Presse Café και LEGEA. Χορηγοί επικοινωνίας οι ιστοσελίδες Balla.com.cy και CyprusBasket.net και χορηγός μετάδοσης η ιστοσελίδα AlfaSports.TV.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μπορούν να το κάνουν μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy. Το ποσό που πρέπει να πληρωθεί για την εγγραφή μίας ομάδας έχει οριστεί στα 60 ευρώ μαζί με στολές, ενώ όσες ομάδες έχουν αθλητικό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις 3×3, τότε θα μπορούν να εγγραφούν με 30 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 22-449830.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ