aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Όλα έτοιμα για μία λαμπρή γιορτή

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Είναι παραδεκτό ότι η κυπριακή καλαθόσφαιρα, μετά από πολλά χρόνια τραβά την… ανηφόρα, αλλά με την καλή έννοια. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι η αποψινή ετήσια γιορτή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, θα είναι ανάλογη της ανόδου και γιατί όχι στο μέλλον και εις ανώτερα. Η μεγάλη καινοτομία της αποψινής εκδήλωσης είναι ότι θα πραγματοποιηθεί εκτός πρωτεύουσας και συγκεκριμένα, στο κτήμα Μακένζι στη Λάρνακα. Ώρα έναρξης, 19:30.

Όπως συνηθίζεται, σε τέτοιες εκδηλώσεις γίνονται και αρκετές βραβεύσεις για όσους είχαν διακριθεί κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ειδικές βραβεύσεις θα γίνουν στους Γιώργο Αναστασιάδη, Τζο-Τζο Γκαρσία και Κάλια Παπαδοπούλου, για την προσφορά τους στο άθλημα, καθώς αποχώρησαν από την ενεργό δράση.

Εκτός βέβαια από τους τρεις που θα τιμηθούν, θα βραβευθούν και οι ομάδες που κατέκτησαν τίτλο ή που κατατάγηκαν στη δεύτερη θέση, στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΚΟΚ. Πέραν όμως από όλα αυτά, στη γιορτή θα υπάρξουν και άλλες καινοτομίες, όπως η κλήρωση του πρωταθλήματος 1ης κατηγορίας Ανδρών. Αλλά αυτή, δεν θα είναι και η μόνη καινοτομία. Όπως πληροφορηθήκαμε, κατά τη διάρκεια της γιορτής, θα γίνουν και κάποιες αρκετά σημαντικές ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με το άθλημα.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΚΟΚ Λούη Δημητρίου, που μας ανέφερε τα ακόλουθα για την αποψινή εκδήλωση: «Πιστεύω ακράδαντα ότι θα είναι μια λαμπρή τελετή, συμφωνώντας ότι πρέπει να είναι ανάλογη της ανοδικής πορείας που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια το άθλημα της καλαθόσφαιρας. Πιστεύω παράλληλα ότι η εκδήλωση θα αφήσει ευχαριστημένους τους προσκεκλημένους, καθώς και τον κόσμο που θα την παρακολουθήσει. Η κυπριακή καλαθόσφαιρα ανεβαίνει και αυτή η γιορτή πρέπει να αποτελέσει ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτή η άνοδος θα έχει και συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ