aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οι βυσσινί φουλάρουν για τετράδα!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Όταν πριν από λίγο καιρό, ο προπονητής του Παραλιμνίου Νικόλας Παπαδόπουλος έλεγε ότι η ομάδα του στοχεύει πλέον σε πλασάρισμα στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας, ταυτόχρονα έστελνε και μήνυμα στους παίκτες του ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Πλέον οι βυσσινί κοιτάνε τη συνέχεια και συγκεκριμένα τη 13η αγωνιστική, όπου υποδέχονται στο Αυγόρου τον Απόλλωνα (29/01, 17:00) που είναι πλέον ο άμεσος ανταγωνιστής για μια θέση στην 4αδα. Με νίκη, το Παραλίμνι αφήνει πολύ πίσω και τους γαλάζιους, άρα είναι αυτονόητη η σημασία του αγώνα αυτού.

«Θα είναι ίσως το δυσκολότερο μας παιχνίδι στη μέχρι τώρα πορεία μας. Ακριβώς επειδή έχει αποκτήσει έναν οριακό χαρακτήρα για την ομάδα μας, όπως και για τον Απόλλωνα, βάση των βαθμολογικών δεδομένων.

Το σημαντικό για μας, είναι να κρατήσουμε αμετάβλητο το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, κάτι που θα αποτελέσει το μεγαλύτερο μας όπλο στην προσπάθεια να πάρουμε τη νίκη, πάνω σε μια πολύ δυνατή ομάδα», είπε στο «Goal» ο προπονητής του Παραλιμνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ