aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Οι φλώροι πράσινοι απόψε παίζει να μπουν μες τα ερμάρκα»!

«Οι φλώροι πράσινοι απόψε παίζει να μπουν μες τα ερμάρκα»!

Φαίνεται ότι είναι της… μόδας οι ποδοσφαιρικές αναρτήσεις στα Social Media  από τους υποψήφιους βουλευτές και ιδιαίτερα τους αριστίνδην. Εκ νέου σάλος στο Διαδίκτυο, αυτή τη φορά με αιτία ένα σχόλιο του αριστίνδην υποψηφίου βουλευτή της ΕΔΕΚ, Σταύρου Χατζησάββα.

Στην ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε: «Μεγάλη μέρα σήμερα για την Ορθοδοξια αλλά και για τον ΑΠΟΕΛ. Δηλαδή εάν γράψω ότι οι φλώροι πράσινοι απόψε παίζει να μπουν μες τα ερμάρκα θα γίνει χαμός;; Το χοχοι από που βγήκε; Το έχω απορία εδώ και καιρό! lol Marios Hannides Andreas Pitsillides».

Λίγο αργότερα, βέβαια, λόγω των μαζικών αντιδράσεων από οπαδούς της Ομόνοιας, ο Σταύρος Χατζησάββας αναγκάστηκε να επανέλθει σημειώνοντας ότι δεν ήταν πρόθεσή του να στενοχωρήσει κανένα: «Απολογούμαι στο φίλαθλο κοινό για την ανάρτηση μου που αφορά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου και για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες. Δεν ήταν πρόθεση μου να στεναχωρήσω κανένα και πραγματικά δεν περίμενα να πάρει διαστάσεις. Τα ποδοσφαιρικά πειράγματα είναι καθημερινό φαινόμενο στην Κύπρο ανάμεσα στο φίλαθλο κοινό. Άλλωστε νιώθω την ανάγκη να το πω για ακόμα μια φορά δημόσια ότι όλοι μου οι φίλοι είναι με την Ομόνοια και μάλιστα παρακολούθησα και αγώνα της Ομόνοιας από την θύρα 9 στο παρελθόν.. Όλα τα άλλα νομίζω είναι κακοπροαίρετα».

Από τον σάλο που προκλήθηκε κυκλοφόρησε ευρέως η πληροφορία ότι ο Χατζησάββας ενδέχετο να αποκλειστεί από το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ, αλλά ο πρόεδρος της Μαρίνος Σιζόπουλος διευκρίνισε ότι  «ήταν μια άστοχη ανάρτηση και δεν υπάρχει θέμα ο κύριος Χατζησάββας να βγει από το ψηφοδέλτιο».

Η ΕΔΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «αδειάζει» ουσιαστικά τον υποψήφιο βουλευτή της: «Το σχόλιο του υποψήφιου βουλευτή Αμμοχώστου Σταύρου Χατζησάββα για τα ποδοσφαιρικά πράγματα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν εκφράζει σε καμιά περίπτωση το Κίνημα και κακώς έγινε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ