aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΟ Στυλιανού για το ΠΑΟΚ - Άρης και την συγκίνηση του πατέρα του

Ο Στυλιανού για το ΠΑΟΚ – Άρης και την συγκίνηση του πατέρα του

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Στυλιανού. Ο φόργουορντ το Κεραυνού αναφέρθηκε στον προσεχή αγώνα μεταξύ του Άρη με τον ΠΑΟΚ, τόνισε την σημασία του αγώνα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην συγκίνηση του πατέρα του όταν βλέπει τους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ: «Για μένα είναι το πιο αυθεντικό ντέρμπι της Ελλάδας. Δυστυχώς έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν είχαμε την τύχη να δούμε το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, αλλά είμαστε τυχεροί να δούμε αυτό το ντέρμπι. Δεν παίζουν ρόλο ούτε οι βαθμολογικές θέσεις, ούτε τα μπάτζετ. Όλη η πόλη κινείται σε αυτούς τους ρυθμούς. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι. Γνωρίζομαι με τον κόουτς Καστρίτη από την Κύμη και ξέρω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη να παίξει δυνατά και καλή άμυνα. Σίγουρα ο κόσμος θα είναι εκεί, θα γεμίσει το γήπεδο. Πιστεύω ο Άρης έχει ένα προβάδισμα».

Για τον Καστρίτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί: «Είναι σπουδαίος προπονητής και πιστεύω θα πάει ψηλά. Πρέπει να τον συγχαρώ για την πορεία του φέτος».

Για το πώς προετοιμάζει ο Καστρίτης μια ομάδα στα ντέρμπι: «Προετοιμάζει πάντα την ομάδα με λεπτομέρεια. Στην προπόνηση δείχνει βίντεο, βοηθά και πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Πείθει τους παίκτες ότι είναι καλύτεροι».

Για το αν οι προηγούμενες ήττες των δύο ομάδων, επηρεάσουν τους παίκτες: «Σίγουρα επηρεάζει τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, είναι πιο νευρικά. Έχεις την πίεση από προηγούμενες ήττες. Σίγουρα όμως σε ένα ντέρμπι τα ξεχνάς όλα και απλά πηγαίνεις για το παιχνίδι. Για τα προηγούμενα ματς νομίζω δεν ήταν τυχαίο που έχασε ο Άρης στο Περιστέρι. Και πιστεύω δεν περιμέναμε να χάσει ο ΠΑΟΚ από τον Ήφαιστο. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει στο Αλεξάνδρειο να κερδίσει το παιχνίδι. Ο Άρης θέλει την νίκη οπωσδήποτε γιατί το χρειάζεται βαθμολογικά αλλά και επειδή είναι.. ο ΠΑΟΚ».

Για την σημασία ενός γεμάτου Παλέ: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Τα τελευταία χρόνια όταν η ομάδα δεν ήταν στα καλύτερα της, και φέτος και πέρυσι που υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα, ο κόσμος ήταν κάτι που την κράτησε ζωντανή. Είναι ευλογία για έναν παίκτη να παίζει σε γεμάτο Παλέ».

Για τον πατέρα του που φόρεσε τη φανέλα του Άρη: «Όταν βλέπω με τον πατέρα μου τον Άρη, συγκινείται. Μου λέει, πάντα, ”με όποιον παίζαμε το γήπεδο ήταν γεμάτο” και πως ”δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ