aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ πρόεδρος του ΚΟΑ συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέας της FIBA

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέας της FIBA

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 στα γραφεία του ΚΟΑ με τον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας (FIBA) Ανδρέα Ζαγκλή, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κύπρο προσκεκλημένος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας.

Ο κ. Μιχαηλίδης καλωσόρισε τον Γενικό Γραμματέα της FIBA και τόνισε πως ο ΚΟΑ παρακολουθεί τη σημαντική πρόοδο του κυπριακού μπάσκετ τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, συγχαίροντας την ηγεσία της Ομοσπονδίας για το αξιόλογο έργο που επιτελούν και διαβεβαιώνοντας για τη διαχρονική, σταθερή στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Ο κ. Ζαγκλής από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ για τη φιλοξενία, καθώς και για τη βοήθεια και στήριξη του Οργανισμού προς την Ομοσπονδία. Αναφέρθηκε στη βαρύτητα που δίδει η FIBA στο ολυμπιακό πλέον άθλημα του 3on3, το οποίο ο ΚΟΑ ήδη στηρίζει μέσω της Ομοσπονδίας.

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης και το θέμα της εγκατάστασης συστήματος αυτόματης κινηματογράφησης αγώνων σε κλειστά γήπεδα κάτι που υπέδειξε η FIBA στις Εθνικές Ομοσπονδίες και το οποίο ξεκίνησε να εφαρμόζεται και στην Κύπρο από την ΚΟΚ με τη βοήθεια του ΚΟΑ.

Παρέμβαση στη συζήτηση έκαμαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ Λεόντιος Τσέλεπος και Παναγιώτης Τρισόκκας.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΚΟΑ παρευρέθηκαν επίσης η Αντιπρόεδρος Καίτη Λουκαϊδου Χατζηκυριάκου, τα μέλη του Δ.Σ. Στέλιος Στυλιανού, Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Δώρα Κυριάκου, Κωστάκης Κουκκουλλής, Ανδρέας Μυλωνάς και η Γενική Διευθύντρια Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη.

Τον Γενικό Γραμματέα της FIBA συνόδευσαν στον ΚΟΑ, ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της FIBA Πάτρικ Κόλερ, ο Πρόεδρος της ΚΟΚ Ανδρέας Μουζουρίδης, ο Γεν. Γραμματέας Παύλος Παυλίδης και ο Διευθυντής της Ομοσπονδίας Άθως Αντωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ