aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΟ Νίκος Στυλιανού περιμένει τον Παναγιώτη Γιαννάκη!

Ο Νίκος Στυλιανού περιμένει τον Παναγιώτη Γιαννάκη!

ΤΟΥ MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στην προετοιμασία του Άρη Θεσσαλονίκης συμμετέχει ο Κύπριος διεθνής φόργουορντ Νίκος Στυλιανού, περιμένοντας την απόφαση του κόουτς των κιτρινόμαυρων Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Έλληνας κόουτς αξιολογεί τον Στυλιανού και αν του αρέσει, ο συμπατριώτης μας μπασκετμπολίστας θα κερδίσει συμβόλαιο στον «αυτοκράτορα».

Αν βέβαια τα καταφέρει ο Στυλιανού, τότε θα γίνει ο επόμενος Κύπριος παίκτης που θα αγωνισθεί στον Άρη, μετά από τον πατέρα του, Κώστα κάτι που δεν είχε ξαναγίνει στο παρελθόν. Δηλαδή Κύπριοι πατέρας και υιός να αγωνιστούν σε ελληνική ομάδα.

Πάντως, οι πληροφορίες μας από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι το θέμα μάλλον θα ξεκαθαρίσει ως αύριο Τη στιγμή λοιπόν που ο διεθνής άσος προπονείται και είναι στην αναμονή, υπάρχουν και κάποιες άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον κάνουν δικό τους. Είναι γνωστή άλλωστε η αξία του 28χρονου άσου, που εκτός από σπουδαίος αμυντικός, γνωστή είναι και η εκτελεστική του ικανότητα, ειδικά από την απόσταση του τρίποντου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ