aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΟ Μιχαηλίδης συγχάρηκε τον Παπαέλληνα και στηρίζει τον Κεραυνό ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Μιχαηλίδης συγχάρηκε τον Παπαέλληνα και στηρίζει τον Κεραυνό ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ

Τα θερμά του συγχαρητήρια απηύθυνε ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης προς τον πρόεδρο του Κεραυνού Στροβόλου Πάρη Παπαέλληνα, για την πρόσφατη πανηγυρική πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Basketball Champions League κερδίζοντας την μπασκετική Χρόνινχεν Ολλανδίας.

Με την ανεπανάληπτη επιτυχία του, ο Κεραυνός έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που θα συμμετάσχει στον κορυφαίο αυτό ευρωπαϊκό θεσμό, κάτι που προβάλλει και τιμά το κυπριακό μπάσκετ, αλλά και τον κυπριακό αθλητισμό γενικότερα.

Τα συγχαρητήρια του προέδρου του ΚΟΑ δόθηκαν κατά τη συνάντηση που έγινε την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 στα κεντρικά γραφεία του ΚΟΑ. Στη συνάντηση συζητήθηκε θέμα στήριξης και βοήθειας του Κεραυνού για τη συμμετοχή του στο Basketball Champions League.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού του ΚΟΑ Πάρης Αβρααμίδης και η πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού Κάλλη Χατζηιωσήφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ