aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝίκος Στυλιανού: «Μου… βγήκαν οι πάσες των συμπαικτών μου»

Νίκος Στυλιανού: «Μου… βγήκαν οι πάσες των συμπαικτών μου»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Πάνε πάρα πολλά χρόνια και η αλήθεια, είναι ότι θα μας έπαιρνε πάρα πολλή ώρα να ψάχναμε να βρούμε από πότε ένας παίκτης αγωνιζόμενος με το εθνόσημο, είχε να σκοράρει τόσους πολλούς πόντους σε κάποιο παιχνίδι και δη, τέτοιου επιπέδου!

Δηλαδή σαν αυτό που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου η Εθνική μας στο “Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία”, με αντίπαλο την Ελβετία. Ήταν το παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου προκριματικού ομίλου για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Παιχνίδι, που έληξε με θρίαμβο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που πήρε μιαν δίκαια νίκη με σκορ 92-78!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της νίκης, δεν ήταν άλλος εκτός από το Νίκο Στυλιανού. Τον 27χρονο άσο του Κεραυνού, που σταμάτησε στους 26 πόντους, έχοντας 8 στα 12 τρίποντα!

Ένας εντυπωσιακός -δίχως άλλο- απολογισμός για το διεθνή μας άσο, που για πολλούς (και όχι άδικα κατά τη γνώμη μας) θεωρείται ο πληρέστερος παίκτης, που διαθέτει αυτήν την εποχή η Κυπριακή καλαθόσφαιρα.

Συναντήσαμε το Νίκο Στυλιανού, έξω από το “Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία” και είχαμε μιαν συνομιλία με τον ίδιο, με αφορμή βέβαια την εντυπωσιακή του παραγωγικότητα!

Να τι μας είπε, ο πάντα χαμηλών τόνων, σπουδαίος αυτός καλαθοσφαιριστής:

“Το πιο σημαντικό, είναι ότι νίκησε η Εθνική και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, με έναν πολύ θετικό απολογισμό. Είναι σημαντικό το ότι σημειώσαμε δύο νίκες.

Όσον αφορά τη δική μου απόδοση, αυτό που έχω να τονίσω, είναι ότι ένας παίκτης, δεν… σκοράρει μόνος σε ένα παιχνίδι. Το σημαντικό, είναι να του βγουν οι πάσες από τους συμπαίκτες του και αυτό, ήταν που συνέβη με μένα σε αυτό το παιχνίδι. Το σκοράρισμα, είναι υπόθεση όλης της ομάδας και απλά έτυχε να σκοράρω τόσους πολλούς σε αυτό το παιχνίδι, βοηθώντας την ομάδα μας, να φθάσει σε αυτήν την σπουδαία επιτυχία”!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ