aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝικόλας Θωμά: «Ξεχωριστή, μοναδική εμπειρία»

Νικόλας Θωμά: «Ξεχωριστή, μοναδική εμπειρία»

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ μίλησε ο αρχηγός της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Νικόλας Θωμά, αναφερόμενος στην εμπειρία που είχε ο ίδιος από το «3×3 Bucharest Challenger» που έγινε πέρσι στην Ρουμανία, αλλά και τα «ΟΠΑΠ 3×3» που γίνονται στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικόλας Θωμά ήταν μέρος της ομάδας Red Village Ballers που εκπροσώπησε πέρσι την Κύπρο στον διεθνή διαγωνισμό του «3×3 Bucharest Challenger» που έγινε στην Ρουμανία.

Φέτος θα συμμετέχει η ομάδα Talento Sports Academy στο «3×3 Bucharest Challenger» που θα γίνει στις 13 και 14 Αυγούστου στο Βουκουρέστι. Για τα φετινά «ΟΠΑΠ 3×3» θα ισχύσει ειδική βαθμολογία, μέσα από τις τρεις διοργανώσεις, και η ομάδα με τον υψηλότερο βαθμολογικό συντελεστή θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο εξωτερικό το ερχόμενο καλοκαίρι, με όλα τα έξοδα να είναι καλυμμένα.

Για τα «ΟΠΑΠ 3×3»: «Τα «ΟΠΑΠ 3×3» κάθε χρόνο βελτιώνονται και γίνονται ακόμα καλύτερα, με το επίπεδο να ανεβαίνει. Γίνεται πολύ καλή δουλειά σε θέμα οργάνωσης, και το αποτέλεσμα φαίνεται. Πέρσι συμμετείχα σε δύο διοργανώσεις, στην Λάρνακα και τον Πρωταρά. Με χαρά είδα ότι στις κερκίδες βρέθηκε μεγάλος αριθμός θεατών που παρακολούθησε τα παιχνίδια. Συστήνω σε όσους αρέσει το μπάσκετ, να βρεθούν στα «ΟΠΑΠ 3×3», είτε για να αγωνιστούν, είτε για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Είναι μία όμορφη εμπειρία για όλους».

Για τη συμμετοχή του στο «3×3 Bucharest Challenger» την περσινή χρονιά: «Η συμμετοχή μας στο «3×3 Bucharest Challenger» πέρσι ήτανε μία πολύ όμορφη, εξαιρετική θα έλεγα, εμπειρία. Έγιναν αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου, με ομάδες που ήρθαν από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Οι παίκτες που αγωνίζονταν εκεί αρχικά δεν μας γέμιζαν το μάτι, εκ πρώτης όψεως, όμως στην συνέχεια φάνηκε ότι ήταν εξαιρετικοί καλαθοσφαιριστές και πολύ υψηλού επιπέδου.

Πολλοί από αυτούς παίζουν για χρόνια μαζί, σε διοργανώσεις «3×3» στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Όσο αφορά την διοργάνωση, μπορώ να πω ότι τα παιδιά ήταν πλήρως οργανωμένα σε όλα. Ήρθανε στο αεροδρόμιο και μας παρέλαβαν, μας πήγαν στο ξενοδοχείο, μας παρείχαν δικό μας γήπεδο για προπονήσεις.

Η όλη διοργάνωση έλαβε μέρος στο κέντρο του Βουκουρεστίου, και είχε μεγάλη προσέλευση από τον κόσμο, που ήρθαν και είδαν από κοντά τους αγώνες. Όλα τα παιχνίδια που έγιναν ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμάς που συμμετείχαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ