aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΝικόλας Παπαδόπουλος: Πρόταση από ομάδα του εξωτερικού

Νικόλας Παπαδόπουλος: Πρόταση από ομάδα του εξωτερικού

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Πρόταση από ομάδα πρώην ανατολικής χώρας, έχει στα χέρια του ο Νικόλας Παπαδόπουλος και την οποία «επεξεργάζεται». Αυτό αναφέρουν πληροφορίες μας και επομένως αναμένουμε τις εξελίξεις. Πέραν, όμως, τούτου να σημειωθεί ότι, ούτε η ομάδα, αλλά ούτε και η χώρα από την οποία προέρχεται η πρόταση προς τον νεαρό Κύπριο τεχνικό δεν έχει γίνει γνωστή.

Εφόσον βέβαια αυτό το… φλερτ καταλήξει σε γάμο, τότε σίγουρα για τον Κύπριο τεχνικό, θα είναι ένα πολύ μεγάλο άλμα για την καριέρα του, η οποία έχει παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα γραφής μέσα από τις μέχρι τώρα «καταγραφές».
Θυμίζουμε ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος είχε ξεκινήσει ως βοηθός και μετά σαν πρώτος προπονητής στην ΑΕΚ.

Έπειτα ανέλαβε τα ηνία της Ομόνοιας και κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, είχε αναλάβει την ΕΘΑ. Τόσο στους πράσινους, όσο και στους κιτρινόμαυρους, παρά τις ελάχιστες λύσεις που είχε (σε σύγκριση με τους συναδέλφους του) και οι δυο αυτές ομάδες, πάλευαν τα παιχνίδια μέχρι τέλους!

Αν και εφόσον, ο Νικόλας Παπαδόπουλος ετοιμάσει τις βαλίτσες του, τότε η κυπριακή καλαθόσφαιρα, θα συμπληρώσει καρέ προπονητών που έχουν δουλέψει ή που δουλεύουν στο εξωτερικό. Μέχρι τώρα, είμαστε στους τρεις. Οι Λίνος Γαβριήλ, Αντώνης Κωνσταντινίδης και Παναγιώτης Γιανναράς. Να σημειώσουμε ότι επικοινωνήσαμε με τον Κύπριο προπονητή, ο οποίος δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ