aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Να μην μείνει σπίτι χωρίς μπάλα»!

Με ανάρτηση του ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, ενημέρωσε πως η ομοσπονδία θα παραχωρήσει 200 μπάλες για να προπονούνται οι μελλοντικοί μπασκετμπολίστες.

Η ανάρτηση:

«Η παρούσα κατάσταση με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοιού, είναι πρωτόγνωρη για όλους μας. Θα πρέπει να δείξουμε όλοι υπομονή, να ακολουθούμε τις οδηγίες που μας δίνονται καθημερινά από την επιστημονική ομάδα της κυβέρνησης, για να βγούμε νικητές.

Στο καλαθοσφαιρικό κομμάτι, θέλουμε όλοι οι αθλητές μας και γιατι οχι και οι μελλοντικοι αθλητες μας να “εκμεταλλευτούν” την περίοδο αυτή για να προπονηθούν όσο περισσότερο μπορούν στο σπίτι τους.

Για τον λόγο αυτό έχουμε αποφασίσει ως Ομοσπονδία να παραχωρήσουμε δωρεάν 200 μπάλες Spalding και Molten. Ο στόχος είναι να μην μείνει σπίτι στη Κύπρο χωρίς μπάλα. Λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες, θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ