aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Μόνο περηφάνια για αυτή την Εθνική»

Ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Λούης Δημητρίου, μίλησε το πρωί στον Active και αναφέρθηκε στη χθεσινή πολύ μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας του μπάσκετ απέναντι στην Πορτογαλία.

«Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος, πέραν της νίκης, η παρουσία του κόσμου και ειδικά τα μικρά παιδιά. Σχεδόν 5000 κόσμος, πρωτοφανής κοσμοσυρροή, ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο σε αγώνα της Εθνικής μας ομάδας. Κάναμε τις ενέργειες μας και για ακόμη μία φορά, πείσαμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Αυτή είναι ηθική ικανοποίηση για τα παιδιά. Δεν είναι τυχαία αυτά που γίνονται, ούτε τυχαίες οι εμφανίσεις, έγινε σωστός προγραμματισμός και οι Κύπριοι παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Και είμαι χαρούμενος και περήφανος για αυτή τη μεγάλη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη νίκη μπροστά σε 5000 κόσμο για την Κύπρο! (video+pics)

Και πρόσθεσε: «Το εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο ήταν το κλειδί για τη νίκη. Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη θέληση για τη νίκη, ενώ και ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ. Συγχαρητήρια σε όλους, ειδικά στον Βασίλη Κούννα, ένα παιδί με δύο σοβαρούς τραυματισμούς, καθοδήγησε την ομάδα σαν δεύτερος προπονητής. Αλλά και οι υπόλοιποι βοήθησαν πάρα πολύ. Είμαστε σε καλό δρόμο και αυτό θα φανεί σύντομα. Επόμενος αγώνα τον Φεβρουάριο κόντρα στο Λουξεμβούργο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ