aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΜετά τον Χάγκινς, έριξαν... άγκυρα άλλοι τρεις στον Στρόβολο!

Μετά τον Χάγκινς, έριξαν… άγκυρα άλλοι τρεις στον Στρόβολο!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

«Συνταγή» που κερδίζει, δεν αλλάζει στον Κεραυνό! Η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη μετά την επιτυχημένη χρονιά που είχε κατάφερε να κρατήσει τον βασικό κορμό του ρόστερ στον Στρόβολο. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy μετά την ανανέωση του Χάγκινς, σειρά πήραν οι Αμπουκάρ, Κινγκ και Μπάρκερ, οι οποίοι ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Κεραυνο. Μάλιστα, το συμβόλαιου του Κυπροποιημένου σέντερ θα είναι διάρκειας δύο ετών.

Έτσι, μετά την νέα εξέλιξη στον ρόστερ του Κεραυνού υπάρχουν ήδη τρεις Αμερικάνοι (Αμπουκάρ, Μπάρκερ, Χάγκινς) και εννέα Κύπριοι (Κινγκ, Θεοχαρίδης, Στυλιανού, Μιχαήλ, Κορωνίδης, Ελευθερίου, Μάρκου, Παπαδημητρίου και Παφίτης).

Αξίζει να αναφερθεί ότι με τους Μάρκου και Ελευθερίου υπάρχει συμβόλαιο συνεργασίας ωστόσο δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρη η παραμονή τους στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ