aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣMedia Day Κύπρος-Ισλανδία: «Είμαστε πλήρως έτοιμοι» (pics)

Media Day Κύπρος-Ισλανδία: «Είμαστε πλήρως έτοιμοι» (pics)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η… λεκτική μονομαχία, ανάμεσα στα καλαθοσφαιρικά συγκροτήματα της Κύπρου και της Ισλανδίας, ήταν το πρώτο κομμάτι του πολύ σπουδαίου αγώνα που θα δώσει αύριο (17:00, «Ελευθέρια») το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στο Media Day, που διοργάνωσε η ΚΟΚ μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου δύο μέλη της δικής μας ομάδας και άλλα τόσα, από Ισλανδικής πλευράς.

Από πλευράς της Εθνικής μας, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Παναγιώτης Γιανναράς ανέφερε τα ακόλουθα: «Η Ισλανδία, είναι μια ομάδα που παίζει ψηλά και από τη στιγμή που όλοι οι παίκτες της, παίρνουν πρωτοβουλίες στο σουτ, εμείς θα πρέπει να κυνηγάμε αυτά τα σουτ. Σαν ομάδα, είμαστε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το παιχνίδι στο Βέλγιο, ήταν εξ’ αρχής πολύ δύσκολο, καθώς αυτή η ομάδα είναι το φαβορί στον όμιλο. Ουσιαστικά για μας, η διοργάνωση ξεκινά από το παιχνίδι με την Ισλανδία».

Ο Άρης Κορωνίδης μίλησε εκ μέρους των παικτών, αναφέροντας: «Σε αυτήν τη διοργάνωση θέσαμε κάποιους στόχους. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, είναι το ξεκίνημα στην έδρα μας και γι` αυτό θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, στην προσπάθεια μας για να πάρουμε τη νίκη».

Από πλευράς Ισλανδών, πρώτος το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας, Γκρεκ Πέτερσεν που δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, επειδή η Κύπρος είναι μια σκληραγωγημένη ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή. Όμως θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, επειδή θα είναι πολύ σημαντικό για μας, από τη στιγμή που είμαστε σε έναν όμιλο με μιαν ομάδα-φαβορί που είναι το Βέλγιο και άλλες τρεις, που θα διεκδικήσουν με ίσες πιθανότητες τη δεύτερη θέση».

Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Ίλναρ Μπέρικσον: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι με την Κύπρο θα είναι πιο δύσκολο για μας, από τη στιγμή που νικήσαμε στο πρώτο, την ομάδα της Ελβετίας. Διότι, αν ξεκινήσουμε με δυο νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια του ομίλου, αυτό θα σημαίνει πάρα πολλά όσον αφορά την τύχη που θα έχει η δική μας ομάδα σε αυτόν τον όμιλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ