aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με ντέρμπι στον Στρόβολο ανοίγει η αυλαία

Με σημαντικό ντέρμπι θα ανοίξει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, όπου ο Κεραυνός θα υποδεχθεί την Πετρολίνα ΑΕΚ στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» (16:00).

Οι ερυθροκίτρινοι είναι στην 1η θέση και θέλουν το ροζ φύλλο αγώνος, ώστε να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της 1ης θέσης με το τέλος της κανονικής διάρκειας. Η Πετρολίνα ΑΕΚ είναι στην 2η θέση με μία νίκη λιγότερη από τον Κεραυνό. Σε περίπτωση που οι «κιτρινοπράσινοι» φύγουν νικητές, τότε θα ισοβαθμίσουν με τον Κεραυνό και θα περιμένουν στραβοπάτημά του ώστε να ανέβουν στην 1η θέση. Σημειώνεται πως οι δύο ήττες που δέχθηκε στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ προέρχονται από τις αναμετρήσεις με τον Κεραυνό, συνεπώς σε περίπτωση ισοβαθμίας, ο Κεραυνός έχει το πλεονέκτημα.

Ο ΑΠΟΠ θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» (19:30). Η ομάδα της Πάφου θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πετύχει τη δεύτερη της φετινή νίκη. Από την άλλη το συγκρότημα του Αντώνη Κωνσταντινίδη θέλει τη νίκη, ώστε να εδραιωθεί στην 3η θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ