aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΜε ντέρμπι στο Λευκόθεο και αμφίρροπο ματς στη Λεμεσό πέφτει η αυλαία

Με ντέρμπι στο Λευκόθεο και αμφίρροπο ματς στη Λεμεσό πέφτει η αυλαία

Με το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα (19:00) θα ολοκληρωθεί η 9η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού σε επτά αγώνες μετρά τρεις νίκες. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν τη νίκη επί του Απόλλωνα, ώστε να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους για να μπορέσουν να ανελιχθούν στη βαθμολογία.

Από την άλλη, ο Απόλλων ξεκίνησε θετικά το πρωτάθλημα, αφού σε επτά αγώνες μετρά πέντε νίκες. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού έχουν αποδείξει πως φέτος έχουν δημιουργήσει ισχυρή ομάδα με στόχο τη νίκη σε κάθε αγώνα. Η αναμέτρηση θα μεταδίδεται ζωντανά από τη συνδρομητική πλατφόρμα της ΚΟΚ, στον σύνδεσμο www.cbftv.net.

Στον άλλο αγώνα, η ΕΚΑ ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» την Ομόνοια (19:00). Η ομάδα της Λεμεσού έχει δύο νίκες σε επτά αγώνες και βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Παραλιμνίου. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους και να φτάσουν σε δεύτερη σερί νίκη. Από την άλλη, η Ομόνοια μετρά μια νίκη σε επτά αναμετρήσεις. Οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να περάσουν νικηφόρα από τη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ