aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΜάβερικς - Λέικερς 108-111: Απίθανη ανατροπή από -27 στο Ντάλας (vid)

Μάβερικς – Λέικερς 108-111: Απίθανη ανατροπή από -27 στο Ντάλας (vid)

Οι Λέικερς κατάφεραν αυτό που καμία ομάδα τη φετινή σεζόν δεν έχει πετύχει (0-138). Βρέθηκαν πίσω με 27 πόντους (48-21) στο Ντάλας απέναντι στους Μάβερικς, όμως το τελικό σκορ (108-111) ανέδειξε εκείνους νικητές και τους ανέβασε ακόμη ένα σκαλοπάτι στο δρόμο προς τα play-in που απέχουν πλέον μία νίκη.

Το δίδυμο Λούκα Ντόντσιτς-Καϊρί Ιρβινγκ βρίσκεται πλέον στο 1-3 παίζοντας μαζί και τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/02) είδαν μία σελίδα της τρέχουσας σεζόν να γράφεται στο «σπίτι» τους.

Οι “λιμνάνθρωποι” που μπήκαν στο τρίτο δωδεκάλεπτο κυνηγώντας το -17, κατάφεραν να μειώσουν στους 3 βλέποντας και στον Τζέιμς σε εκείνο το διάστημα να μένει στο παρκέ για αρκετά λεπτά κρατώντας το δεξί του πόδι, το οποίο είχε τραυματίσει. Παρόλα αυτά, συνέχισε κανονικά τον αγώνα και σκόραρε για τρεις στο ξεκίνημα του τέταρτου ισοφαρίζοντας το παιχνίδι. Έπειτα από 13 αλλαγές στο προβάδισμα στην καθοριστική περίοδο και με τον Ντέιβις να βοηθάει στο ράλι, όσοι φορούσαν χρυσά και μωβ χαμογέλασαν στο τέλος.

Ο Άντονι Ντέιβις ήταν και ο leader της ανατροπής έχοντας 30 πόντους με 15 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς -που αποχώρησε κουτσαίνοντας από την αρένα- είχε 26 με 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ο Ντένις Σρούντερ σημείωσε 16 και μοίρασε 8 ασίστ. Η ευχάριστη έκπληξη στα μάτια του Χαμ ήταν ο Βαντερμπιλτ με 15 πόντους, 17 ριμπάουντ και συγκλονιστική δουλειά στα αμυντικά του καθήκοντα.

Από την άλλη, στους 26 πόντους σταμάτησε ο Λούκα Ντόντσιτς με 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ 21 πόντους μέτρησε ο Ίρβινγκ με 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ (2/10 τρίποντα). Ακολούθησε ο Χάρνταγουεϊ με 17 και ο Γουντ με 14 χωρίς να αρκούν τελικά για τους Μάβερικς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ