aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΛοϊζίδης: «Με ένα γεμάτο γήπεδο θα είμαστε δύνατοι»

Λοϊζίδης: «Με ένα γεμάτο γήπεδο θα είμαστε δύνατοι»

Στο Γραφείο Τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μίλησε ο διεθνής καλαθοσφαιριστής της Εθνικής Ανδρών, Χρίστος Λοϊζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο να βρεθεί στο «Ελευθερία» στα τρία εντός έδρας παιχνίδια για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, για να στηρίξει την εθνική μας ομάδα.

«Δώσαμε κάποια ανταγωνιστικά φιλικά. Το τελευταίο φιλικό που δώσαμε ειδικά ήταν αρκετά ανταγωνιστικό. Ο προπονητής μας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα σχήματα που ήθελε. Έπαιξαν γρήγορα, με χαμηλό σχήμα έχοντας πολλά τρίποντα στους αιφνιδιασμούς. Ήταν μία καλή πρόκληση για εμάς.

Από εκεί και πέρα όλα τα φιλικά που δώσαμε μέχρι στιγμής ήταν πολύ σημαντικά για εμάς και χαιρόμαστε που καταφέραμε και πήραμε αρκετές νίκες. Όλα αυτά τα φιλικά θα μας βοηθήσουν ώστε να είμαστε έτοιμοι κόντρα στο Βέλγιο στην πρώτη αγωνιστική.

Πρέπει να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται και πιστεύω ότι έχουμε ένα ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας. Θα πρέπει να δούμε και πόσο έτοιμο θα είναι το Βέλγιο στον πρώτο μας αγώνα. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για το πρώτο πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα βάλουμε τα δυνατά μας.

Θέλω να καλέσω τον κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ να είναι στο πλευρό μας στα τρία εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσουμε για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Με ένα γεμάτο γήπεδο θα είμαστε πιο δυνατοί. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και θα χαρούμε να τους δούμε στα τρία παιχνίδια που θα δώσουμε στην Λευκωσία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ