aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Λειβαδιώτης: «Να είμαστε καλύτεροι από πέρσι»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Το μετεγγραφικό παζλ του Κεραυνού ολοκληρώθηκε με την πρόσφατη ανακοίνωση απόκτησης των Αμερικανών Αμπουκάρ και Παρκς.

Η ομάδα του Στροβόλου είναι η πρώτη ομάδα που έχει ξεμπερδέψει με τον… καλοκαιρινό μπελά, που ονομάζεται ενίσχυση και πλέον το μόνο που σκέφτονται οι ερυθροκίτρινοι είναι να κυλήσουν όλα ευνοϊκά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αυτό, λοιπό,ν είναι το μόνο ανοικτό ζήτημα στον Κεραυνό, με τον προπονητή του Κεραυνού Χριστόφορο Λειβαδιώτη να δηλώσει στο «Goal» τα εξής: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, που είναι φυσικά το πιο σημαντικό κομμάτι όλης της αγωνιστικής περιόδου. Στόχος, είναι να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ομάδα σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο, κάτι που θα γίνει μόνο μέσα από σκληρή δουλειά».

Σημειώνεται ότι η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου, όταν δηλαδή θα αφιχθούν στην Κύπρο και οι πέντε ξένοι καλαθοσφαιριστές της ομάδας. Ωστόσο από τις αρχές Σεπτεμβρίου, θα αρχίσουν προπονήσεις κάποιοι Κύπριοι παίκτες.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ