aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΛειβαδιώτης: «Μετά το πρώτο ημίχρονο με τον Ηρακλή καταλάβαμε ότι…»

Λειβαδιώτης: «Μετά το πρώτο ημίχρονο με τον Ηρακλή καταλάβαμε ότι…»

Την μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία της κυπριακής καλαθόσφαιρας πανηγυρίζει από χθες (24/09) ο Κεραυνός Στροβόλου, καθώς έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρωτεργάτης αυτής της δουλειάς είναι ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν ευτυχισμένος και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του στην κάμερα του γραφείου Τύπου του Κεραυνού.

Αναλυτικά: «Ήταν μία τρομερή εμπειρία. Όλες οι ομάδες τρώγαμε μαζί, τους βλέπαμε στα μάτια και μετά έπρεπε να τους κερδίσουμε. Ήμασταν καθαρά αουτσάιντερ. Νομίζω μετά το πρώτο παιχνίδι με τον Ηρακλή κατάλαβα ότι μπορούσαμε να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, το σωματείο, τον πρόεδρο και τη διοίκηση, αλλά και τους συνεργάτες μου που έκαναν εξαιρετική δουλειά. Οι παίκτες, πρώτοι οι παίκτες έδεσαν νωρίς, ειδικά οι παλιοί έβαλαν γρήγορα τους νέους στο κλίμα και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι μία δικαίωση των τελευταίων χρόνων. Η ομάδα μπήκε στους ομίλους του BCL. Πέρσι ήμασταν κοντά, πρόπερσι λίγο πιο πίσω, έτσι είναι αυτά. Είμαι χαρούμενος και θέλω αυτή την τεράστια επιτυχία να την αφιερώσω στον πατέρα μου. Δεν ζει αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι χαρούμενος. Επίσης στην οικογένεια μου, τους γονείς μου τη γυναίκα μου και τον αδερφό μου που με στηρίζουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ