aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Λειβαδιώτης: «Μέρος του πλάνου μας»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ήταν το γεγονός που προκάλεσε αίσθηση τις τελευταίες ημέρες. Η συμφωνία ανάμεσα στον Κεραυνό και στον προπονητή του, τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη, για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι και το 2018! Ο Κύπριος τεχνικός σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις προεκτάσεις της συνεργασίας αυτής.

«Η κίνηση έγινε βάσει του μακροπρόθεσμου πλάνου που έχει καταστρώσει ο Κεραυνός. Δηλαδή να αποκτήσει ταυτότητα, κάνοντας ταυτόχρονα και πρωταθλητισμό, κτίζοντας μιαν στιβαρή ομάδα για το μέλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Κύπριοί μας παίκτες είναι νεαροί σε ηλικία».

Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης μας ανέφερε τα ακόλουθα: «Ο τομέας της άμυνας θα είναι το βασικό μας όπλο και για τον λόγο αυτό, κρατήσαμε τον βασικό μας κορμό. Ενισχυθήκαμε με τρεις παίκτες, από τους οποίους περιμένουμε να μας δώσουν περισσότερα σε σχέση με αυτούς που είχαμε κατά την περασμένη χρονιά, με βασικό μέλημα τη βελτίωσή μας στον εκτελεστικό τομέα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ