aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΛειβαδιώτης: «Η καλύτερη προϋπόθεση για να δουλέψεις»

Λειβαδιώτης: «Η καλύτερη προϋπόθεση για να δουλέψεις»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η δουλειά του Χριστόφορου Λειβαδιώτη έφερε την αναγνώριση από τη διοίκηση του Κεραυνού, η οποία αργά το απόγευμα της Παρασκευής τον κάλεσε στα γραφεία του σωματείου και συμφώνησαν για επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2018 και έπεσαν οι υπογραφές.

Ήταν μια πρωτοποριακή για τα κυπριακά δεδομένα κίνηση που πραγματοποίησε το σωματείο του Στροβόλου. Ο νεαρός τεχνικός πέρσι τέτοια εποχή υπέγραφε συμβόλαιο δύο χρόνων με τους ερυθροκίτρινους. Αφού αναγνωρίστηκε το έργο του, στον Κεραυνό θέλησαν να «δέσουν» τον Λειβαδιώτη για ακόμη ένα χρόνο.

Μια ομάδα που μόνιμα πρωταγωνιστεί και έχει απαιτήσεις και τα προηγούμενα χρόνια στρεφόταν σχεδόν πάντα στην ξένη αγορά και περισσότερο στην ελληνική, προσφέροντας μονοετές συμβόλαιο στον εκάστοτε εκλεκτό, τώρα δείχνει εμπιστοσύνη σ’ έναν νεαρό Κύπριο τεχνικό.

Μάλιστα, πρόωρα προχώρησε και στην επέκταση του συμβολαίου του. Αυτό θα πει αναγνώριση και σεβασμός στη δουλειά ενός ανθρώπου που με το έργο του έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων στον χώρο του μπάσκετ.

Τι όμως ήταν αυτό που κέρδισε τους ανθρώπους του Κεραυνού και θέλησαν να προχωρήσουν στην επέκταση του συμβολαίου; Αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς είναι τη μεθοδικότητα του Χριστόφορου, μέσα από την οποία ο Κεραυνός απέκτησε ταυτότητα, στοιχείο που είχε χάσει τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό ήταν κάτι που φάνηκε, ανεξάρτητα αν στο τέλος της σεζόν δεν έφθασε στον στόχο του.

Ο Λειβαδιώτης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, απέκτησε σημαντική εμπειρία αλλά είχε και διακρίσεις, ως βοηθός του Αντώνη Κωνσταντινίδη κατά την πρώτη του σεζόν ως προπονητής στην ΕΘΑ, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο νεαρός τεχνικός του Κεραυνού Χριστόφορος Λειβαδιώτης, για την εξέλιξη με την ανανέωση του συμβολαίου του, μας είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Κεραυνού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει με την επέκταση του συμβολαίου μου και ειδικά τον πρόεδρο Πάρη Παπαέλληνα. Πρόκειται για ένα γεγονός που μου δίνει μεγαλύτερη ώθηση για σκληρή δουλειά, ώστε να φθάσει σε μεγάλες επιτυχίες ο Κεραυνός, στον οποίο υπάρχει άριστο κλίμα. Κάτι που αποτελεί την καλύτερη προϋπόθεση για να δουλέψει κάποιος σε αυτή την ομάδα και να τα δώσει όλα και να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ