aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΛειβαδιώτης: «Δεν θα είναι εύκολο κανένα παιχνίδι»

Λειβαδιώτης: «Δεν θα είναι εύκολο κανένα παιχνίδι»

Σε ρυθμούς εντατικής προετοιμασίας βρίσκεται ο Κεραυνός ενόψει του πρώτου του αγώνα απέναντι στο Παραλίμνι για την ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας (ζευγάρι θέσεων 1&4).

Στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο ήθελαν να ξεχάσουν ολοκληρωτικά τον χαμένο τελικό του κυπέλλου και οι επιπλέον ημέρες που είχαν στη διάθεσή τους οι ερυθροκίτρινοι, λόγω της αναβολής της πρεμιέρας μετά το θέμα που προέκυψε με τους διαιτητές, βοήθησαν την ομάδα του Στροβόλου στον τομέα της ψυχολογίας.

Ο στόχος του Κεραυνού στο πρώτο παιχνίδι με τους βυσσινί, το οποίο θα γίνει την Τετάρτη στο «Κώστας Παπαέλληνας», δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα που θα του δώσει το προβάδισμα να φθάσει στο ζητούμενο που είναι τα τρία νικηφόρα μας.

Μιλήσαμε με τον προπονητή των ερυθροκίτρινων, Χριστόφορο Λειβαδιώτη, ο οποίος μας ανέφερε τα ακόλουθα τόσο για το παιχνίδι της Τετάρτης, όσο και για τη σειρά των αγώνων: «Αν και είχαμε νικήσει σχετικά εύκολα το Παραλίμνι στον πρόσφατο ημιτελικό, όπως και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια για την κανονική περίοδο, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να ξεχνάμε ότι είναι και η μόνη ομάδα που μας νίκησε στην έδρα μας κατά την κανονική περίοδο. Δεν θα είναι εύκολο κανένα παιχνίδι, όμως την Τετάρτη ο στόχος μας είναι να σημειώσουμε την πρώτη μας νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ