aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Λάρνακα 3×3»: Απολαυστικό και πάλι

Μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ημέρα του «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3», στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Φοινικούδων, στην πλατεία Ευρώπης.

Αρκετές χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρόν τους στην Λάρνακα, παρακολουθώντας από κοντά τους συναρπαστικούς αγώνες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ολόκληρη η εκδήλωση, και στις δύο ημέρες διεξαγωγής της, μεταδόθηκε ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy, σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

Το θέαμα ήταν για ακόμη μία φορά απολαυστικό, σε όλες τις κατηγορίες που πραγματοποιήθηκαν αγώνες. Πιο συγκεκριμένα οι κατηγορίες οι οποίες αγωνίστηκαν στο «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3» ήταν οι Άντρες, Γυναίκες, Τροοκάθισμα, Άντρες Κ16 και Άντρες Κ14.

Στον τελικό της κατηγορίας Ανδρών προκρίθηκαν οι Talento Sports Academy (επικράτησαν στον ημιτελικό της Limassol 3on3 με 17-16) μαζί με τους Big Dogs (οι οποίοι στην ημιτελική φάση νίκησαν τους Bucks με 16-14 στην παράταση). Την νίκη στον μεγάλο τελικό πήραν οι Talento Sports Academy με τελικό σκορ 14-9.

Στην κατηγορία των γυναικών αγωνίστηκαν μεταξύ τους οι Moufflons A και ACG με την πρώτη να βγαίνει νικήτρια με τελικό σκορ 21-5. Όσο αφορά την κατηγορία Ανδρών Κ16, στον τελικό προκρίθηκαν οι Hawks και οι Straight Out Of Larnaca. Την νίκη στον μεγάλο τελικό πέτυχαν οι πρώτοι με τελικό σκορ 7-5.

Για την κατηγορία Ανδρών Κ14, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Kings οι οποίοι επικράτησαν στην παράταση τους Golden Guys με τελικό σκορ 8-7. Στον τελικό για την κατηγορία Τροχοκαθίσματος προκρίθηκαν οι Rollers και ο Πήγασος, με την δεύτερη ομάδα να επικρατεί με 7-5 μετά από παράταση.

Το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3» συνδιοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Δήμο Λάρνακας και το σωματείο Ζήνωνας. Στους αθλητές του 3×3 έδωσε φτερά το Red Bull Energy Drink. Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι Anastasiou Awards, Presse Café και LEGEA. Χορηγοί επικοινωνίας οι ιστοσελίδες Balla.com.cy και CyprusBasket.net και χορηγός μετάδοσης η ιστοσελίδα AlfaSports.TV.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ