aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΛαμπερό το τελικό τουρνουά του πρώτου Milko Mini Basket U8

Λαμπερό το τελικό τουρνουά του πρώτου Milko Mini Basket U8

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Milko Mini Basket U8, το οποίο πραγματοποιήθηκε την φετινή περίοδο για πρώτη φορά, με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού καλαθοσφαιριστών και καλαθοσφαιριστριών από όλη την Κύπρο! Το τελικό τουρνουά έλαβε χώρα στην CBF Arena στον Άγιο Δομέτιο το Σάββατο 8 Ιουνίου. Στο πρώτο Milko Mini Basket U8 συμμετείχαν δεκατρείς ομάδες από όλες τις πόλεις.

Πιο συγκεκριμένα στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες: Heritage, NBA, Α.Ο. Αραδίππου, ΑΕΚ, Αναγέννηση, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Άτλαντας, Αχιλλέας Καϊμακλίου, ΕΝΠ, Ζήνωνας, Κεραυνός.

Στις 10:30 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των ομάδων, μπροστά από την γεμάτη κεντρική εξέδρα της CBF Arena, όπου μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν τους αγώνες. Στις 10:45 ξεκίνησαν οι αναμετρήσεις και διήρκησαν μέχρι τις 12:30, ενώ στην συνέχεια όλοι οι μικροί καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες έλαβαν μετάλλιο για την φετινή τους συμμετοχή, όπως και δώρα από το σοκολατούχο Milko!

Τις βραβεύσεις των καλαθοσφαιριστών και καλαθοσφαιριστριών που συμμετείχαν στο Milko Mini Basket U8 πραγματοποίησαν εκ μέρους της εταιρείας Χαραλαμπίδης Κρίστης ο κ. Κώστας Καθητζιώτης, Human Resources Manager, και εκ μέρους της ΚΟΚ ο Γενικός Διευθυντής, κ. Άθως Αντωνίου, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Παύλος Παυλίδης και ο Πρόεδρος, κ. Ανδρέας Μουζουρίδης και το μέλος του Δ.Σ. του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, κ. Παναγιώτης Τρισόκκας.

Φυσικά όλοι όσοι συμμετείχαν στο φετινό Milko Mini Basket U8 έφυγαν με ένα μεγάλο χαμόγελο από το στάδιο του Αγίου Δομετίου, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την νέα χρόνια, όπου η συμμετοχή των ομάδων θα είναι αυξημένη. Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στην εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης, που αγκάλιασε την προσπάθεια και στήριξε την διοργάνωση αυτή, μέσω του προϊόντος που διανέμει , το σοκολατούχο Milko.

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού τουρνουά Milko για παιδιά κάτω των 8 χρονών που έγινε για πρώτη φορά στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας:

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας, που φέτος έγινε κατορθωτό να διοργανώσουμε για πρώτη φορά σε Παγκύπρια βάση το τουρνουά Milko, για καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες κάτω των οκτώ ετών. Πρόκειται για μια ηλικιακή ομάδα που αποτελεί τη βάση όλων των ακαδημιών και η ομοσπονδία δίνει ιδιαίτερη σημασία, επενδύοντας στη σωστή ανάπτυξη του ταλέντου τους, προκειμένου να μπορέσουν οι ομάδες να χτίσουν σε γερές βάσεις για τις αναπτυξιακές τους ομάδες.

Πιστεύουμε στο συγκεκριμένο project, το οποίο στηρίχτηκε και θα συνεχίσει  να στηρίζεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με στόχο τα επόμενα χρόνια να υπάρχει αυξημένη συμμετοχή ομάδων από όλη την Κύπρο. Δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω τις ιδιαίτερες και θερμές μου ευχαριστίες προς την εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης, για την πολύ μεγάλη της στήριξη προς την ομοσπονδία, μέσω της χορηγίας του τουρνουά Milko. Χωρίς τη βοήθεια της, δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί η φετινή διοργάνωση, όπου συμμετείχαν πέραν των 200 παιδιών. Με τέτοιους συνεργάτες, κυρίως σε τόσο σημαντικές ηλικίες για την εξέλιξη των αθλητών, παίρνουμε δύναμη ότι το αγαπημένο μας άθλημα θα έχει την ανάπτυξη που του αρμόζει».

Λίγα λόγια για την Χαραλαμπίδης Κρίστης

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου. Παραμένει ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων,  προσφέροντας  διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας,  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας,  διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων. Αποτελεί μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, η οποία διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της,  με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», να αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα. Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας την  μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

** Βρείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση **

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ