aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚυπελλούχος Β’ ανδρών ο ΑΠΟΠ Πάφου! (pics & vid)

Κυπελλούχος Β’ ανδρών ο ΑΠΟΠ Πάφου! (pics & vid)

Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Ανδρών Β’ Κατηγορίας κατέκτησε ο ΑΠΟΠ Πάφου ο οποίος επικράτησε στον τελικό που έγινε στο στάδιο «Αφροδίτη» του Αχιλλέα Καϊμακλίου με 51-36. Πολύ σημαντική ήταν η παρουσία του κόσμου στην αναμέτρηση, αφού οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ξεπέρασαν τους 600. Κορυφαίος καλαθοσφαιριστής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Άθως Δημητρίου με 17 πόντους (3 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο).

Ο Αχιλλέας Καϊμακλίου κατάφερε με το τέλος της α’ περιόδου να προηγείται με 7-4, με τον ΑΠΟΠ να παρουσιάζεται βελτιωμένος στην συνέχεια και μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου να προηγείται με 25-19. Στην τρίτη περίοδο είδαμε ένα ισορροπημένο αγώνα, με τον ΑΠΟΠ να διατηρεί το προβάδισμα του, όπου το σκορ οδηγήθηκε στο 38-32. Η ομάδα της Πάφου ήταν καλύτερη στο τέταρτο δεκάλεπτο και έφερε το σκορ στο τελικό 51-36.

Τα δεκάλεπτα: 4-7, 25-19, 38-32, 51-36.

ΑΠΟΠ Πάφου (Μάρκος Ασωνίτης): Α. Δημητρίου 17 (3), Κουκούνης 6 (2), Μαυρομμάτης 6, Χ. Δημητρίου 9 (1), Κωστή 2, Πολεμίτης 5 (1), Σασάκαρος, Ξενοφώντος 3, Αντωνιάδης 3 (1), Πορφυρίδης, Χαρίσης, Κ. Δημητρίου.

Αχιλλέας Καϊμακλίου (Λούης Σιακαλλής): Καραμπατάκης 3 (1), Κυριακίδης 4, Ιωάννου, Πάτζιαρος 8 (2), Σολδάρος 9 (1), Γαβριήλ, Πολυκάρπου 8 (2), Σοφοκλέους 2, Κωνσταντινίδης, Τέγγερης 2, Ιερωνιμίδης, Χριστούδιας.

Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση. Περισσότερες φωτογραφίες θα αναρτηθούν εντός της ημέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ