aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤFinal4 Μπάσκετ: Έχει δρόμο για νέα ημερομηνία – Η… μπάλα στον αθλητικό δικαστή

Final4 Μπάσκετ: Έχει δρόμο για νέα ημερομηνία – Η… μπάλα στον αθλητικό δικαστή

Ούτε σήμερα, ούτε και τις επόμενες ημέρες εντός της εβδομάδας, πρόκειται να διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες, αλλά και ο τελικός για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ. Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση για ορισμό τους από την ΚΟΚ.

Αυτό θα γίνει αφού πρώτα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής για την τύχη του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, που αφορούσε στον πρώτο ημιτελικό. Εφόσον προκύψει η απόφαση του αθλητικού δικαστή, πιθανότατα την ερχόμενη βδομάδα, μόνο τότε και αναλόγως θα οριστεί ημερομηνία ημιτελικών και τελικού.

Οι ομάδες, προπονητές και καλαθοσφαιριστές, είναι υποχρεωμένες να περιμένουν για το πότε θα κληθούν να αγωνιστούν και υπό ποιες συνθήκες. Δυστυχώς και γι’ αυτούς αποφάσισαν κάποιοι άλλοι, τη στιγμή που αύριο θα καλούνταν να αγωνιστούν στον τελικό και να διεκδικήσουν το τρόπαιο οι νικήτριες ομάδες των ημιτελικών. Θυμίζουμε ότι, το δεύτερο ζευγάρι αποτελούν οι ομάδες της Πετρολίνα ΑΕΚ και του Κεραυνού. Αναμονή, λοιπόν, των εξελίξεων και των αποφάσεων, που θα κρίνουν τα πιο πάνω παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ