aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ: Συνέχεια με τρεις αγώνες

Τρεις αγώνες για τη 13η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League θα πραγματοποιηθούν σήμερα. Ο Αχιλλέας Καϊμακλίου επιδιώκει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κοντράροντας τον ΑΠΟΕΛ (16:00, Λύκειο Παλλουριώτισσας) που επιστρέφει στη δράση μετά τις 14 Νοεμβρίου όταν είχαν κερδίσει την ΕΑΣ Ομόνοια (62-64).

Οι γαλαζοκίτρινοι στην πρώτη αγωνιστική του 2023 είχαν ρεπό και στοχεύουν στην επιτυχία. Ο απολογισμός για τον Αχιλλέα Καϊμακλίου είναι τέσσερις νίκες και εφτά ήττες, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έχει οκτώ νίκες και μία ήττα.

Στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» (16:30) η ΕΘΑ φιλοξενεί τον Dynatron Απόλλων, με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν να επανέλθουν στις επιτυχίες και τους γαλάζιους να δώσουν συνέχεια στις νίκες. Το συγκρότημα της Έγκωμης, σε εννέα παιχνίδια, έχει τέσσερις νίκες και πέντε ήττες, ενώ από την άλλη η ομάδα της Λεμεσού σε 11 αγώνες μετρά έξι νίκες και πέντε ήττες.

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξουν Payabl EKA ΑΕΛ BC και Ανόρθωση που θα αναμετρηθούν στη Λεμεσό (17:00, «Νίκος Σολωμονίδης»), αφού αμφότερες δέχθηκαν ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική. Οι γαλαζοκίτρινοι σε 11 αγώνες πήραν επτά ροζ φύλλα και δέχθηκαν τέσσερις ήττες, ενώ μοιρασμένος είναι ο απολογισμός για την ομάδα της Αμμοχώστου αφού σε δέκα ματς πέτυχε πέντε νίκες και ηττήθηκε ισάριθμες φορές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ