aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυνηγώντας την τετράδα

Ανοίγει σήμερα με δυο αγώνες η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην ΟΠΑΠ Basket League, η οποία θα συνεχιστεί αύριο και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Σήμερα θα γίνουν οι αγώνες ΕΘΑ – ΕΚΑ ΑΕΛ και Απόλλων – Παραλίμνι.

Η ΕΘΑ, λοιπόν, θα υποδεχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία στις 19:00 την ΕΚΑ ΑΕΛ. Η ομάδα της Έγκωμης βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι είναι στην 6η θέση, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν με 22 βαθμούς έχοντας από έξι νίκες και δέκα ήττες. Τόσο η ΕΘΑ όσο και η ΑΕΛ έχουν ως στόχο την 4η θέση της βαθμολογίας με το τέλος του γ’ γύρου και θα κυνηγήσουν τη νίκη και το βήμα για την τετράδα.

Στη Λεμεσό, ο Απόλλων θα φιλοξενήσει το Παραλίμνι επίσης στις 19:00, σε παιχνίδι που θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Cytavision. Οι γαλάζιοι βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς (8 νίκες – 8 ήττες) και θέλουν να επικρατήσουν των βυσσινί, ώστε να διατηρήσουν τις διαφορές που τους χωρίζουν από τις ομάδες που είναι στις πιο κάτω θέσεις. Το Παραλίμνι είναι στην 7η θέση με 21 βαθμούς (5 νίκες – 11 ήττες) και θα ψάξει το διπλό, ώστε να διεκδικήσει όσες πιθανότητες υπάρχουν για είσοδο στην τετράδα αλλά και να για να μεγαλώσει τη διαφορά από την 8η θέση.

Αύριο θα γίνει το ντέρμπι Κεραυνός – Πετρολίνα ΑΕΚ (19:00) και μεθαύριο το «αιώνιο» ντέρμπι, ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (19:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ