aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚούλλα Νικοδήμου: «Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, μένουν άλλοι δύο…»

Κούλλα Νικοδήμου: «Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, μένουν άλλοι δύο…»

Η Κούλλα Νικοδήμου ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστριών στο ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Γυναικών, στο οποίο αναδείχθηκε ως MVP βοηθώντας στον μέγιστο βαθμό τον Κεραυνό να κατακτήσει τον τίτλο.

Η καλαθοσφαιρίστρια της ομάδας του Στροβόλου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ για την αλλαγή σελίδας στην καριέρα της στην φετινή περίοδο, για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, όπως και για το ξεκίνημα και τους στόχους του Κεραυνού για την φετινή περίοδο.

Για το ξεκίνημα του Κεραυνού στην φετινή σεζόν: «Κάναμε το ιδανικό ξεκίνημα φέτος με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως την ΑΕΛ. Ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει το καλοκαίρι. Η νίκη κόντρα στην ΑΕΛ μας βοήθησε να ανέβουμε ψυχολογικά για να συνεχίσουμε και να πετύχουμε τις επόμενες τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Σε κάθε προπόνηση όλες οι κοπέλες τα δίνουμε όλα, κλέβουμε χρόνο από την καθημερινή μας ζωή και κάνουμε αρκετές θυσίες για μπορέσουμε στο τέλος της χρονιάς να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, χωρίς να υποτιμούμε κανένα αντίπαλο. Πρέπει να παίζουμε πάντα όσο πιο καλά γίνεται και να τα δίνουμε όλα στο παρκέ, ασχέτως αντιπάλου. Σε κάθε αγώνα πάμε για την νίκη. Και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να κάνουμε το ίδιο».

koulla-nikodimou5

Για τον τίτλο της πολυτιμότερης καλαθοσφαιρίστριας στο Σούπερ Καπ: «Οποιαδήποτε έβγαινε MVP από την συγκεκριμένη αναμέτρηση πιστεύω πως θα ήταν δίκαιο. Θεωρώ πως όλες παίξαμε πολύ καλά και προσφέραμε στην ομάδα. Καταφέραμε και σκοράραμε και ήρθε η νίκη και ο τίτλος. Το γεγονός ότι ήμασταν εύστοχες μας βοήθησε αρκετά, αφού μας ανέβασε ψυχολογικά. Σε εκείνο το παιχνίδι δεν ήμασταν σε απόλυτο βαθμό ετοιμότητας, αφού είχαμε ξεκινήσει ενάμιση μήνα πριν την προετοιμασία. Όμως τα δώσαμε όλα και καταφέραμε να πάρουμε τον τίτλο, κάτι που το αποδίδω στην εξαιρετική δουλειά που κάναμε ως ομάδα».

koulla-nikodimou1

Για το επίπεδο των ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα σε σύγκριση με πέρσι: «Η μείωση των ξένων πιστεύω πως θα βοηθήσει αρκετά φέτος. Οι κύπριες ξεκίνησαν και παίρνουν περισσότερο χρόνο και έχουν βελτιωμένους ρόλους στις ομάδες τους. Πιστεύω πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με το περσινό».

koulla-nikodimou3

Για τις διαφορές που συνάντησε στον Κεραυνό, σε σχέση με τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που αγωνίστηκα τα περισσότερα χρόνια και αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι της καριέρας μου. Από την στιγμή όμως που ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε στόχο να πρωταγωνιστήσει την φετινή σεζόν, προτίμησα να πάω σε μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό. Αυτή είναι η κύρια διαφορά των δύο ομάδων, και γι αυτό διάλεξα τον Κεραυνό. Παράλληλα, υπάρχει διαφορά στον ρόλο που είχα στον ΑΠΟΕΛ σε σύγκριση με αυτόν που έχω τώρα στον Κεραυνό, αφού τα δεδομένα στην κάθε ομάδα είναι διαφορετικά. Προσωπικά σαν καλαθοσφαιρίστρια ήθελα να ήμουν σε μία ομάδα με πιο υψηλούς στόχους. Κάθε αθλητής θέλει να πρωταγωνιστεί».

koulla-nikodimou2

Για τους στόχους του Κεραυνού και της ίδιας για την φετινή σεζόν: «Οι στόχοι του Κεραυνού είναι ξεκάθαροι. Ήδη καταφέραμε και υλοποιήσαμε τον πρώτο μας στόχο και μας μένουν άλλοι δύο, που είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά όλες οι κοπέλες μαζί με τον προπονητή μας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Σε προσωπικό επίπεδο οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς του Κεραυνού. Καθημερινά θα τα δίνω όλα στην προπόνηση για να είμαι όσο πιο έτοιμη γίνεται στα παιχνίδι, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και να κατακτήσει το ντάμπλ».

koulla-nikodimou

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ