aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚωνσταντινίδης: «Πολύ σημαντική η συνεχής επιμόρφωση των προπονητών»

Κωνσταντινίδης: «Πολύ σημαντική η συνεχής επιμόρφωση των προπονητών»

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ μίλησε ο Αντώνης Κωνσταντινίδης. Ο Κύπριος τεχνικός θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου για να διδάξει στο διεθνές σεμινάριο καλαθοσφαίρισης «Λευκωσία 2016» μαζί με τους Κώστα Μέξα, Χριστόφορο Λειβαδιώτη και Νίκο Λαμπρία.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Σύνδεσμο Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου και την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που επαναφέρουν τα σεμινάρια προπονητικής στην Κύπρο. Το πιο σημαντικό πράγμα για ένα προπονητή είναι η συνεχής επιμόρφωση του.

Προπονητής χωρίς επιμόρφωση παύει να είναι προπονητής. Είτε τα σεμινάρια γίνονται σε Κύπρο, είτε σε εξωτερικό, είτε κάποιος είναι προπονητής αναπτυξιακού, είτε ανδρικού, είτε γυναικείου, θεωρώ πως όλοι οι τεχνικοί πρέπει να έχουν συνεχή επιμόρφωση.

Όσο περισσότερη επιμόρφωση υπάρχει, θεωρώ πως τόσο περισσότερο μπορεί κάποιος να προχωρήσει ως προπονητής. Επίσης θεωρώ πολύ σημαντικό ότι το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο. Χρειαζόμαστε ως σύνδεσμος και ως κυπριακό μπάσκετ να έχουμε σεμινάρια στην χώρα μας με προπονητές είτε από το εξωτερικό, είτε ντόπιους.

Είναι ότι καλύτερο. Καλώ όλους τους προπονητές να έρθουν και να συμμετέχουν στο σεμινάριο, και όπως είδα το πρόγραμμα θα είναι πολύ ενδιαφέρον ολόκληρο το σεμινάριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ