aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΚωνσταντινίδης: «Με σκληρή δουλειά όλα γίνονται»

Κωνσταντινίδης: «Με σκληρή δουλειά όλα γίνονται»

Μετά τον Αντώνη Κωνσταντινίδη, ένα ακόμη παιδί της κυπριακής καλαθόσφαιρας θα αποτελέσει μέλος της ομάδας του Ρεθύμνου, που ως γνωστόν θα έχει στον πάγκο της τον επιτυχημένο Κύπριο τεχνικό. Ο λόγος για τον Κρίστοφερ Ραζή, που θα ανήκει στην ομάδα της Κρήτης, γεγονός που συγκαταλέγεται στα θετικά της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Με την απόκτηση του Κρίστοφερ Ραζή, το ρόστερ με το οποίο θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα του Ρεθύμνου έχει συμπληρωθεί. Η προετοιμασία του Ρεθύμνου θα αρχίσει μόλις ο Κωνσταντινίδης ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας. Ο Κύπριος τεχνικός αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αλβανία, όπου προπονεί τους καλαθοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Το «Goal» επικοινώνησε με τον Κωνσταντινίδη και μας μίλησε για τη δουλειά και τους στόχους που έχει θέσει στη νέα (μεγάλη) πρόκληση της καριέρας του: «Όπως είχα δηλώσει και πρόσφατα, το δόγμα μου είναι η σκληρή δουλειά και αυτό θα περιμένουν από μένα στο Ρέθυμνο. Απ’ εκεί και πέρα, σίγουρα είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, το να επιλεγώ για ομάδα της Α1, ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά αν δεν πίστευα στις δυνάμεις μου, δεν θα αναλάμβανα ένα τέτοιο έργο. Σκληρή δουλειά και τίποτα άλλο και στο Ρέθυμνο και όλα γίνονται».

Σημειώνεται ότι σε λίγες μέρες, ο Αντώνης Κωνσταντινίδης θα βρεθεί στην Κύπρο μαζί με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας, που μετέχει στο διεθνές τουρνουά που θα διοργανώσει η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ