aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΚΟΚ: Συνάντηση με τους προπονητές

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Συνάντηση με τον Σύνδεσμο Προπονητών Καλαθόσφαιρας θα έχει αύριο η ηγεσία της ΚΟΚ. Αυτό μας ανέφερε ο πρόεδρος της καλαθοσφαιρικής μας Αρχής, Λούης Δημητρίου, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Κατά τη συνάντηση αναμένεται ότι θα συζητηθούν πολλά θέματα που αφορούν στους προπονητές και όχι μόνο. Όπως μας αποκάλυψε ο Δημητρίου, ένα σημαντικό ζήτημα το οποίο θα τύχει αναλυτικής συζήτησης θα είναι τα αναπτυξιακά προγράμματα.

«Η ΚΟΚ δίνει ιδιαίτερη σημασία στα αναπτυξιακά προγράμματα για τον απλούστατο λόγο ότι μέσα από αυτά είναι που θα αναδειχθεί το αύριο της κυπριακής καλαθόσφαιρας. Είναι αλήθεια ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στη βάση, κάτι που φαίνεται μέσα και από τα αποτελέσματα των μικρών εθνικών μας ομάδων. Στόχος είναι να συνεχιστεί αυτή η δουλειά και -γιατί όχι;- να γίνει και καλύτερη, μέσα από τις ιδέες που πιθανόν να αναπτυχθούν κατά τη συνάντηση της Δευτέρας», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ