aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΚ: Στα σκαριά η δημιουργία κατηγορίας Α2’

ΚΟΚ: Στα σκαριά η δημιουργία κατηγορίας Α2’

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Σύμφωνα με αποκαλυπτικές μας πληροφορίες ηγεσία της ΚΟΚ έθεσε στο τραπέζι την πιθανή δημιουργία κατηγορίας Α2’ Ανδρών και πολύ σύντομα, ίσως προκύψουν νεότερα. Η ιδέα αυτή τέθηκε ήδη ενώπιων κάποιων σωματείων και σε κάποια από αυτά, υπάρχουν άνθρωποι που το είδαν θετικά, όπως και κάποιοι άλλοι που προς το παρόν επιφυλάσσονται, αλλά δεν είναι αρνητικοί.

Ένα ακόμα στοιχείο που μπορούμε να αναφέρουμε, είναι ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα το οποίο θα διεξάγεται χωρίς ξένους. Επίσης θα υπάρχει όριο που θα έχει να κάνει με την ηλικία των παικτών που θα αγωνίζονται σε αυτό. Να επισημανθεί ότι η λειτουργία ενός τέτοιου πρωταθλήματος, δεν θα επηρεάζει καθόλου το πρωτάθλημα Α’ και Β’ κατηγορίας, βάσει του τρόπου που θα διεξάγεται.

Απεναντίας, θα είναι βοηθητικός προς αυτά, ο τρόπος που θα λειτουργεί. Τέλος, το δικό μας συμπέρασμα μέσα από τα όσα έχουμε πληροφορηθεί, το θέμα έχει τύχει αρκετής επεξεργασίας και μελέτης, αν και χρειάζεται να γίνουν ακόμα κάποιες επιπρόσθετες ενέργειες. Είμαστε σε επιφυλακή και με το που θα πληροφορηθούμε για τα περαιτέρω, εδώ θα είμαστε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ