aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΚΟΚ: Κλήρωση εν μέσω… εορτής

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στις 28 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί γιορτή της ΚΟΚ στο κτήμα Μακένζι στη Λάρνακα, όπου θα προκύψουν και κάποιες εκπλήξεις. Αυτό ανέφερε μιλώντας στο «Goal» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Λούης Δημητρίου, χωρίς να προβεί σε οποιεσδήποτε αποκαλύψεις, παρά μόνο ότι η κλήρωση του ερχόμενου μπασκετικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, θα πραγματοποιηθεί στη συγκεκριμένη βραδιά. Αναμένεται ότι το παρών τους, θα δώσουν όλοι οι πρόεδροι των ομάδων Α’ κατηγορίας και η όλη διαδικασία θα γίνει ενώπιων τους.

«Η κυπριακή καλαθόσφαιρα ανεβαίνει με την πάροδο του χρόνου, όλο και ψηλότερα στη συνείδηση του φίλαθλου κοινού. Αυτός, ήταν άλλωστε ο πρωταρχικός μας στόχος και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Θέλουμε να δώσουμε την απαραίτητη λάμψη σε αυτήν τη γιορτή, λάμψη που θα έχει αντανάκλαση σε αυτές τις προσπάθειες που κάνουμε για επάνοδο του αθλήματός μας, εκεί που του αξίζει και γιατί όχι και ακόμη ψηλότερα», τόνισε ο Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ