aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚΟΚ: Δίνει δωρεάν μπάλες σε παιδιά για άσκηση στο σπίτι

ΚΟΚ: Δίνει δωρεάν μπάλες σε παιδιά για άσκηση στο σπίτι

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε μία προσπάθεια για να στηριχθεί σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, η άσκηση των παιδιών ηλικίας 6-12 χρονών στο σπίτι και η μελλοντική συμμετοχή τους στον αθλητισμό, έχει αποφασίσει όπως προχωρήσει σε δωρεά 200 παιδικών μπαλών καλαθοσφαίρισης, σε οικογένειες σε όλη την Κύπρο.

Στόχος της ΚΟΚ είναι κάθε παιδί ηλικίας 6-12 χρονών που το επιθυμεί, να έχει μία μπάλα καλαθόσφαιρας, έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί προπονήσεις μέσω διαδικτύου από τις ακαδημίες των σωματείων ή απλά να παίζει στο σπίτι. Τονίζεται ότι δεν θα υπάρχει καμία χρέωση για τη μπάλα που θα αποσταλεί, ούτε για τα μεταφορικά τους.

Για να λάβετε μία από τις 200 μπάλες, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την αίτηση (ΕΔΩ). Οι μπάλες θα σταλούν σε όλη τη Κύπρο μέσω της εταιρείας ACS Couriers. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. «Η ΚΟΚ εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην εταιρίας ACS Couriers, για την σημαντική αυτή προσφορά της», καταλήγει σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ