aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΚΟΑ: Συγχαίρει την Εθνική Κ-16

Τις αρετές, το ταλέντο και τη γενναία τους ψυχή, έδειξαν οι καλαθοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας Κ-16 για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο της στη Β’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας που διεξήχθη στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Οι διεθνείς καλαθοσφαιριστές μας κέρδισαν στον τελικό την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και για τη μεγάλη αυτή επιτυχία τους καταχειροκροτηθήκαν από τον φίλαθλο κόσμο, ενώ δέχθηκαν και τον ξεχωριστό έπαινο του προέδρου του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη, ο οποίος έζησε από κοντά τη χαρά του τελικού.

Είναι μια μεγάλη επιτυχία, η οποία ανεβάζει το κύρος και την αίγλη  της Κυπριακής Καλαθόσφαιρας και του Κυπριακού Αθλητισμού γενικότερα στον διεθνή χώρο. Είναι επιτυχία, που χαιρόμαστε και χειροκροτούμε θερμά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ συγχαίρει όλους τους συντελεστές της Ευρωπαϊκής επιτυχίας της Εθνικής μας ομάδας, την ΚΟΚ, την τεχνική ηγεσία και τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές μας.

Ο ΚΟΑ παράλληλα συγχαίρει θερμά την ΚΟΚ και την Οργανωτική Επιτροπή για την άρτια διοργάνωση στην Κύπρο της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ16 Γ’ κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ