aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚερδίζουν χρόνο έναντι των υπολοίπων η ΑΕΚ και ο Κεραυνός

Κερδίζουν χρόνο έναντι των υπολοίπων η ΑΕΚ και ο Κεραυνός

TOY ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Κάποιες ομάδες μπήκαν ήδη στον… χορό όσον αφορά στον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν στο ανδρικό καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας.

Πρόκειται για την ΑΕΚ και τον Κεραυνό, οι οποίοι έκαναν κάποιες κινήσεις, φανερώνοντας της προθέσεις τους για τη νέα περίοδο, τη στιγμή που μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι φετινές μπασκετικές διοργανώσεις. ΑΕΚ και Κεραυνός είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν προβεί σε κινήσεις, τη στιγμή μάλιστα που η πληροφόρηση και από τα δύο «στρατόπεδα» αναφέρει ότι σύντομα θα προκύψουν κι άλλες εξελίξεις.

Από τη στιγμή που υπάρχει διοικητική σταθερότητα και στις δύο ομάδες, είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι πρόεδροι Ανδρέας Λευκαρίτης (ΑΕΚ) και Πάρης Παπαέλληνας (Κεραυνός), έχουν προσφέρει πολλά στην κυπριακή καλαθόσφαιρα, λόγω της οικονομικής τους ευχέρειας, εκτός από το μεράκι και την αγάπη τους για το άθλημα (που είναι και το πιο σημαντικό)!

Επί της ουσίας όμως, η σταθερότητα αυτή στις δύο ομάδες, τους προσφέρει και χρονική ευχέρεια, εκτός από την οικονομική. Τη στιγμή που οι άλλες ομάδες, δεν έχουν έναν… Πάρη ή έναν Ανδρέα, υποχρεώνονται να αναζητήσουν από αλλού στηρίγματα ώστε να φτιάξουν τον σχεδιασμό τους.

Κάτι που είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο να γίνει στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και επομένως, θα αναμένουν για 2-3 μήνες ακόμα. Τη στιγμή που οι πρασινοκίτρινοι και οι ερυθροκίτρινοι, ίσως και να… τελεύουν με τις κινήσεις τους, στις υπόλοιπες ομάδες ακόμη θα προσπαθούν να εξεύρουν χορηγούς για να καθορίσουν τον προϋπολογισμό τους πρώτα και ακολούθως να αρχίσουν σχεδιασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ