aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Τον περιμένουν άλλα δυο τεστ

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Το φιλικό, που έδωσε ο Κερυανός με την ΕΘΑ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», αποτέλεσε και το πρώτο τεστ μονταρίσματος ενόψει της ερχομένης αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, το διήμερο 7-8 του τρέχοντος μήνα, άλλα δυο παιχνίδια περιμένουν τους παίκτες του Χριστόφορου Λειβαδιώτη, που περιλαμβάνονται στο 30ό τουρνουά, που διοργανώνει η ερυθροκίτρινη ομάδα. Συγκεκριμένα την Παρασκευή ο Κεραυνός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και την επομένη ημέρα την ΕΘΑ.

Σε αυτά τα παιχνίδια, εκτός απροόπτου, ο προπονητής του Κεραυνού θα έχει όλους τους παίκτες του, ετοιμοπόλεμους και θα εξάγει αρκετά συμπεράσματα τόσο για το σημείο ετοιμότητας της ομάδας, ενώ θα δοκιμάσει και αρκετά σχήματα.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα η αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα είναι ένα αρκετά δυνατό τεστ, λόγω των δυνατοτήτων της πρωταθλήτριας, η οποία είναι πλήρως έτοιμη, από τη στιγμή που ήδη έδωσε και δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ