aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Το βήμα και η… εξόφληση του χρέους

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Δυο σε ένα πέτυχε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο Κεραυνός, όταν ήχησε η κόρνα της γραμματείας για την ολοκλήρωση του εντός έδρας αγώνα με την Ένωση. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη, όχι μόνο έκανε ένα ακόμη βήμα για την εξασφάλιση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο, αλλά «εκδικήθηκε» και την ομάδα του Παραλιμνίου…

Τη στιγμή λοιπόν που οι ερυθροκίτρινοι κρατούσαν το +3 από τη 2η θέση (όπου βρίσκεται η ΑΕΚ), νίκησαν την ομάδα που τους υποχρέωσε στη μόνη τους αποτυχία στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα. Θυμίζουμε ότι στο αντίστοιχο παιχνίδι της πρώτης φάσης, η Ένωση είχε νικήσει μέσα στο «Κώστας Παπαέλληνας» με 55-56!

Αφού λοιπόν έγινε και αυτό για τον Κεραυνό, πλέον η προσοχή στρέφεται στη συνέχεια. Ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης έχει απαγορεύσει… διά σπάθης στους παίκτες του να επαναπαυθούν και έτσι, η προετοιμασία ενόψει της επόμενης αποστολής, έχει αρχίσει και συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς. Ο Κεραυνός θα πάει στη Λεμεσό όπου τον περιμένει ο Απόλλωνας.

Ο τεχνικός των ερυθροκίτρινων, δεν ξεγελιέται, από την ομολογουμένως κακή εικόνα που παρουσιάζουν φέτος οι γαλάζιοι και κυρίως από το ότι πλέον, η ομάδα της Λεμεσού συνεχίζει χωρίς ξένους. Θυμίζουμε ότι στο αντίστοιχο παιχνίδι της πρώτης φάσης, ο Κεραυνός νίκησε σε ένα συγκλονιστικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ