aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚεραυνός: Το πιο σωστό για την ομάδα και τον Νεοφύτου!

Κεραυνός: Το πιο σωστό για την ομάδα και τον Νεοφύτου!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Σε μία ακόμη κίνηση προγραμματισμού ενόψει της ερχόμενης μπασκετικής σεζόν προχώρησε πρόσφατα ο Κεραυνός. Όπως γνωστοποιήθηκε την Παρασκευή, στους ερυθροκίτρινους θα συνεχίσει και κατά την ερχόμενη περίοδο ο Γιώργος Νεοφύτου.

Πρόκειται βέβαια για τον έμπειρο πλέον Κύπριο περιφερειακό άσο, που από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να συνεχίσει στον Κεραυνό, αυτονόητα σημαίνει ότι το ήθελε και ο ίδιος, όπως βέβαια αυτονόητη είναι και η κίνηση που έγινε από πλευράς ερυθροκίτρινων!

Για τον ίδιο τον παίκτη, η απόφαση παραμονής ερμηνεύεται εύκολα. Ο Κεραυνός διαθέτει μιαν από τις πλέον πιο στιβαρές διοικήσεις, όχι απλά της σύγχρονης εποχής, αλλά σε ολόκληρο το ρουν της ιστορίας του αθλήματος στον τόπο μας (να μην πούμε ότι είναι η πιο σταθερή)!

Για τον δε Κεραυνό, ο έχων το γενικό πρόσταγμα για θέματα υλικού, που δεν είναι άλλος από τον προπονητή Χριτόφορου Λειβαδιώτη, ήταν εξ’ αρχής θετικότατος στο να είχε και του χρόνου στη διάθεση του τον έμπειρο πλέον καλαθοσφαιριστή.

Αναφερόμενοι πρώτα στο χαρακτήρα του Γιώργου Νεοφύτου, γνωρίζοντας τον από εφηβική ηλικία (ως παίκτη της Ομόνοιας), έχουμε να λέμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουμε γνωρίσει στα τόσα χρόνια…

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, ο Κεραυνός γνωρίζει ότι δεν κρατάει έναν παίκτη από τον οποίο θα περιμένει να σκοράρει… 30 πόντους. Γνωρίζει όμως ότι έχει ένα καλό παράδειγμα στις προπονήσεις και στην ώρα του αγώνα, μπορεί να στερήσει από τον αντίπαλο που θα επιτηρεί πολλούς πόντους, τη στιγμή που ο ίδιος θα προσφέρει άλλους πόντους στους συμπαίκτες του. Αυτό λόγω των οργανωτικών του ικανοτήτων!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ