aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Το μυαλό… καθάρισε και κοιτάει Ένωση!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν και το ευκολότερο εγχείρημα αυτό που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στον Κεραυνό. Η απώλεια του κυπέλλου στον τελικό της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ, δεν ήταν το γεγονός που στεναχώρησε τόσο πολύ τους ερυθροκίτρινους, όσο ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε από τη στιγμή που όλοι στην ομάδα, πιστεύουν ότι αδικήθηκαν σε καθοριστικές φάσεις.

Υπάρχει, όμως, η συνέχεια και ο Κεραυνός υποδέχεται την Ένωση, στον πρώτο μεταξύ των δυο ομάδων αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ, στο πλαίσιο των θέσεων 1&4. Άγνωστο προς το παρόν το πότε θα γίνει το παιχνίδι λόγω της αποχής των διαιτητών, αν και η σχετική πληροφόρηση αναφέρει ότι το παιχνίδι θα γίνει κατά τα μέσα της ερχόμενης βδομάδας.

Για τους πολλούς, ο Κεραυνός είναι το τρανταχτό φαβορί, όχι μόνο στο προσεχές παιχνίδι, αλλά και γενικότερα στη σειρά, ούτως ώστε να κάνει δικό του το εισιτήριο για την τελική φάση. Μόνο όμως που αυτό πρέπει να αποδειχθεί εντός των τεσσάρων γραμμών και η φιλοσοφία του προπονητή Χριστόφορου Λειβαδιώτη είναι ακριβώς αυτή.

Πιο πολύ επί τούτου, σημειώνεται ότι ο προπονητής των ερυθροκίτρινων, ζήτησε από τους παίκτες του να βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και επομένως, αυτό που όλοι… βλέπουν τώρα στον Κεραυνό, είναι η αναμέτρηση του Σαββάτου. Στόχος το 1-0!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ